Ország-világ

2021.06.06. 11:54

A főpolgármester lerázta magáról a német sajtót, amikor angolul kérdezték (videó)

A Deutsche Welle riportere szerette volna kérdezni Karácsony Gergelyt, de az MSZP–Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje meg se mukkant, amikor angolul kérdezték, inkább elmenekült a helyszínről.

Karácsony Gergely már a nemzetközi sajtóval sem áll szóba – írta közösségi oldalán Bohár Dániel. A főpolgármestert a Deutsche Welle – jobboldalisággal nehezen vádolható – munkatársa szerette volna kérdezni angolul, ám Karácsony meg sem mukkant – írja a Magyar Nemzet.

A Pesti TV riportere felajánlotta, hogy segít neki a tolmácsolásban de Karácsony Gergely borzasztóan hiperpasszív volt. A felvételen egyértelműen látható, amint a Deutsche Welle riportere angolul kérdezné a főpolgármestert, aki nem tudott válaszolni a feltett kérdésre.

A főpolgármester sajtófőnöke a német sajtó munkatársát azzal rázta le: Karácsony majd hétfőn tart egy nemzetközi sajtótájékoztatót.

Karácsony Gergely: kettőből nulla

Nem elég, hogy a tanársegédi kinevezése feltételeit nem teljesítette Karácsony Gergely, végképp érthetetlen, hogyan kerülhetett néhány évvel később adjunktusi pozícióba is a baloldali politikus a Budapesti Corvinus Egyetemen. A lapunk birtokában lévő intézményi szabályzat szerint ugyanis utóbbi munkakörhöz már egy második idegen nyelv szaknyelvi és előadói szintű ismerete is kellett volna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában