Illegális bevándorlás

2020.01.18. 22:40

A hét legdurvább bűneset 2019-ből, amit migránsok követtek el

És ami megmutatja a kőkemény valóságot.

Ez a hét eset szolgál talán a legjobb bizonyítékként arra, hogy nem kell mindig nyitottnak lenni. Leszögeznénk: vannak olyan esetek az alábbi listában, ahol a bűncselekmény korábban történt, ám a vádemelés, bírói ítélet 2019-ben született – írja a 888.

Öt migráns erőszakolta meg a 13 éves kamaszlányt, és az egészet filmre vették

A 17 és 22 év közötti bevándorlók Graz vasútállomásáról hívták fel a lányt lakásukra, ahol aztán leitatták és bedrogozták. Mikor a lány ellenkezni próbált, agresszívvá váltak a migránsok, majd mind az öten megerőszakolták a kamaszlányt. Később mindannyian tagadták bűnösségüket. A bíróság az elsőrendű vádlottat hét év letöltendő börtönbüntetésre ítélte, hasonló mértékű büntetést kapott a többi migráns is.

Négy migráns erőszakolt meg egy német nőt Düsseldorfban

Két brazil és két afrikai migránsról van szó. Az egyik brazil 32, a másik 18 éves volt, míg az afrikaiak közül egy 21 éves angolai és egy 34 éves marokkói bevándorló volt az elkövető. A négy férfi szóba elegyedett az áldozattal, akit haza akartak kísérni. Majd amikor egy parkba értek, rátámadtak a nőre, és mind a négyen megerőszakolták.

Ötéves kislányt zaklatott a pedofil migráns

Az ötéves leány és édesanyja egy Avrenches-ban található apartmanban aludtak, ugyanezen a helyen tartózkodott két afgán és egy szudáni migráns is. Hajnali négy órakor az édesanya az afgán migráns hangjára ébredt fel, majd elborzadva látta, hogy egy ágyban fekszik a kislányával. Az édesanya átrohant a szomszédokhoz, akik értesítették a francia rendőröket.

A hatóság embereinek a lány azt mondta, a férfi fogdosta őt, és a lányt is erre akarta kérni. Az afgán tagadta a vádakat, sőt, azt mondta, az ötéves kislány volt az, aki a szexuális kontaktust kezdeményezte.

Mindössze öt év börtönbüntetést kapott a migráns, aki hatszor zaklatott nőket, köztük egy kiskorút

Az elkövető, aki állítólag Afganisztánból származik, a finnországi Tampere és Ylöjärvi városaiban támadott nőkre 2019 áprilisa és augusztusa között. A migránst nemi erőszak, három rendbeli szexuális zaklatás és kiskorú szexuális zaklatása miatt találták bűnösnek. A 27 éves „menekültnek” egyébként nem ez az első összetűzése a hatóságokkal. Már 2019 januárjában is bűnösnek találták, mert kiskorúakat zaklatott szexuálisan, de akkor csak öt hónapos felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

Megfojtotta tizenhat éves barátnőjét a szír migráns, aztán meg is gyalázta a holttestet

A 20 éves migráns öt éve él Ausztriában. 2016-ban ismerkedett meg Manuelával, akivel másfél éven át alkottak egy párt. Tavaly nyáron a lány szakított vele, ő azonban nem tudott belenyugodni ebbe; folyamatosan követte, augusztusban pedig bántalmazta és zaklatta is volt barátnőjét.

A lány családja feljelentést tett, mire a hatóság ideiglenes távoltartást rendelt el. A férfi ennek ellenére sem hagyta békén a lányt; január 13-ára virradó éjszaka – amikor Manuela a barátaival szórakozni indult – ismét a nyomába eredt. Kérdőre vonta, azonban ismét visszautasítást kapott. A lány hajnal 6 óra körül hazaindult. A férfi követte, majd az Anton Wodica parkban rátámadt, és megfojtotta. A halál beálltát követően meggyalázta a holttestet, majd a bozótban elrejtette. A lány mindössze 16 éves volt.

A vádlottat gyilkosság, halotti nyugalom megzavarása, szexuális zaklatás és testi sértés miatt ítélték el. A gyilkos a bíróság előtt semmilyen megbánást nem tanúsított, az ítéletet tudomásul vette.

Tizenegy éves kislányt erőszakolt meg brutálisan a gambiai migráns

A 31 éves migráns, Haji Kaloga betört egy kislány szobájába, fojtogatni kezdte, miközben folyamatosan azt kérdezte tőle, „Ki a férfi?”. Majd ezután ledobta őt a padlóra, és brutálisan megerőszakolta. A támadás után áldozatát megzsarolta, hogy amennyiben bárkinek szól erről, megöli őt.

Kaloga mindössze 13 évre kerül börtönbe, ügyvédje szerint pedig miután letöltötte büntetését, minden bizonnyal kitoloncolják az országból.

Rossz jegyet kapott a migráns, egyből ki akarta végezni az összes tanárát

Tömegmészárlásra készült egy iraki migráns, miután rossz jegyet kapott az iskolában. A Ghaidan H. néven bemutatott bevándorló a nyugat-németországi Monheim egyik gimnáziumába jár, itt kapta az elégtelen osztályzatot. Ezek után a 12 éve Németországban élő iraki kiviharzott a teremből és azt mondta, ki fogja nyírni az összes tanárt.

Az iskola dolgozói értesítették a helyi rendőrséget, akik őrizetbe vették az őrjöngő migráns gyereket. Ghaidan H.-ról kiderült az is, hogy az egyik történelemóra után, melyen a második világháború volt a téma, a diák úgy hagyta el a termet, hogy Adolf Hitlert méltatta. Erre azt mondta, azt hitte, külföldiként csinálhat ilyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában