Minden készen áll

2018.08.28. 09:09

Az utolsó tankönyvcsomagok is megérkeznek kedden az iskolákba

Rétvári Bence hangsúlyozta: minden iskola számára biztosítottak a tankönyvek a tanévkezdéshez.

Budapest, 2018. augusztus 28. Pakolják a tankönyveket az újpesti Halassy Olivér Német Nyelvet Emelt Szinten Oktató Általános Iskolában 2018. augusztus 28-án. Ezen a napon az utolsó tankönyvcsomagok is megérkeznek az alaprendelésekbõl az iskolákba, mondta Rétvári Bence, az Emberi Erõforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az iskolában tartott sajtótájékoztatón. Kevesebb mint egy hónap alatt 12,5 millió tankönyv került ki az oktatási intézményekbe; a könyvek közül 8,5 millió az állami fejlesztésben kidolgozott kiadvány, a többit magánkiadók adták ki. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az újpesti Halassy Olivér Német Nyelvet Emelt Szinten Oktató Általános Iskolában kedden elmondta: 12,5 millió tankönyv került ki az oktatási intézményekbe kevesebb mint egy hónap alatt.

Pakolják a tankönyveket az újpesti Halassy Olivér Német Nyelvet Emelt Szinten Oktató Általános Iskolában 2018. augusztus 28-án.
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Rétvári Bence hozzátette: a 12,5 millió tankönyvből közel 8,5 millió az állami fejlesztésben kidolgozott kiadvány, a többit magánkiadók adták ki.

Borítókép: Pakolják a tankönyveket az újpesti Halassy Olivér Német Nyelvet Emelt Szinten Oktató Általános Iskolában 2018. augusztus 28-án.

MTI Fotó: Máthé Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában