propaganda

2021.09.28. 18:32

Brüsszel folytatja a nyomásgyakorlást az LMBTQ és a migránsok miatt

A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja szerint ebből a célból látogat Magyarországra az Európai Parlament LIBE (Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi) bizottságának küldöttsége.

Brüsszel és a baloldal folytatja a nyomásgyakorlást, mivel azt akarja, hogy a kormány engedje be a magyar óvodákba és iskolákba is az LMBTQ-propagandát és telepítse be a migránsokat – írta az MTI-hez eljuttatott sajtóközleményében kedden a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja.

A képviselők szerint ebből a célból látogat szerdán Magyarországra az Európai Parlament LIBE (Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi) bizottságának küldöttsége. A képviselőcsoport tagjai kiemelték:

„a küldöttség tele van az európai baloldal bevándorláspárti és LMBTQ-aktivista embereivel, így borítékolható, hogy ismét hazug politikai jelentést fognak írni Magyarországról”.

„Az egész látogatás és eljárás eleve a hazug Sargentini-jelentésen alapul, amelyet azután fogadott el az Európai Parlament bevándorláspárti többsége, hogy Magyarország visszautasította a migránsok betelepítését” – tették hozzá.

Mint írták, „egyértelmű, hogy a gyermekvédelmi törvénycsomag elfogadása óta Brüsszel és a Soros-hálózat tovább fokozza a Magyarország elleni támadásokat és az uniós parlament magyar baloldali képviselői is minden ezt szolgáló lépést megszavaznak”.

A képviselők leszögezték: álláspontjuk változatlan,

a gyermekeket meg kell védeni az agresszív LMBTQ-propagandától és kizárólag a magyar szülők joga a gyermekeik szexuális nevelése.

Rámutattak arra is, hogy a nemzeti konzultáción a válaszadók 97 százaléka egyetértett abban: helyes, hogy törvény korlátozza a gyermekekre irányuló szexuális propagandát. Hozzátették: Európában egyedüliként a magyar emberek népszavazáson is dönthetnek arról, hogy mit gondolnak erről.

„A Fidesz és a KDNP a magyar emberek akaratát érvényesíti: nem kérünk sem a gyermekekre irányuló agresszív szexuális propagandától, sem a migránsokból”

- húzták alá a delegáció tagjai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában