földügyek

2018.04.03. 17:34

Budai Gyula feljelentette Hadházy Ákost

Csalás és más bűncselekmény miatt tett feljelentést.

A Fidesz-KDNP nevében feljelentést tett Hadházy Ákos „gyanús földügyei” miatt a Központi Nyomozó Főügyészségen kedden Budai Gyula, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője.

Ezt bejelentve újságíróknak arról beszélt: dokumentumok igazolják, hogy az LMP-s politikus „ apja és anyja strómanhálózat tagjaként játszotta ki a földtörvényt”, és egy német üzletembernek több százmillió forint értékű földet játszottak át, utóbbi pedig egy hasonló nagyságrendű földliciten egy korábban többször ilyen célra használt „strómanszámláról” utalt harminc milliós előleget.

Budai Gyula hangsúlyozta: napokig vártak az ellenzéki politikus válaszára a témában, de ő folyamatosan mellébeszélt, ezért csalás és más bűncselekmény miatt tette meg feljelentését, hozzátéve, bízik abban, hogy ez a beadvány „összeér” majd a Nemzeti Földalapkezelő nap folyamán tett beadványával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában