Gátlástalan játék

2018.03.24. 15:47

Csak Kecskeméten négyezer munkahelyet veszélyeztet Soros hálózata

A kecskeméti Mercedes-gyár egyike lehet annak a Magyarországon működő német gyáraknak, amelyeket a Soros-hálózat arra akart felhasználni, hogy zsarolja Magyarországot - mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szombaton a kecskeméti üzem előtt.

Az ott dolgozó emberek munkahelyét sem kímélve, azt is kockára téve mindent megtesznek, hogy eltávolítsák a bevándorlásellenes nemzeti kormányt Magyarország éléről – mondta.

Egy izraeli lap oknyomozó riportja és az ott közölt hangfelvétel is igazolja, hogy csak Kecskeméten négyezer ember munkáját veszélyezteti a Soros-hálózat – közölte Halász János.

Állítása szerint a hangfelvételen Dénes Balázs, „az egyik nagy Soros-szervezet vezetője” arról beszél, hogy a „Soros-hálózat” a német kormányon és a Mercedeshez hasonló német nagyvállalatokon keresztül akarja zsarolni Magyarországot. Halász János megdöbbentőnek nevezte, hogy „gátlástalanul játszanak” a magyar emberek munkájával, munkahelyével és megélhetésével. Ez elfogadhatatlan – szögezte le.

Zombor Gábor, a Bács-Kiskun megyei 2-es számú országgyűlési egyéni választókerület Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőjelöltje elmondta: mély megdöbbenéssel értesült az izraeli lap híréről. Véleménye szerint ami abban van, már nem a „politikai küzdelem eszköztára, hanem a hazaárulás kategóriáját is kimeríti”.

Szólt arról, hogy csak a kecskeméti ipari parkban csaknem tízezren dolgoznak, ennyi család megélhetését veszélyezteti a fenti elképzelés. Nagyon sokan nagyon sokat dolgoztak azért, hogy Magyarországot elismerjék, és egy világszínvonalú beruházás érkezzen ide – utalt a Mercedesre Zombor Gábor.

A legszomorúbbnak azt nevezte, hogy akkor kezdik el ezt az „aljas módszert” alkalmazni, amikor a Mercedes újabb gyár építéséről döntött, amely megduplázza a termelést, és további több ezer munkahelyet hoz létre. Közölte: mindent megtesznek, hogy a Soros György emberei által képviselt módszerek ne legyenek sikeresek, és minden eszközzel küzdeni fognak az „aljas módszerek és támadások” ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában