elszállt a remény

2019.04.05. 13:05

Csaló volt a férfi, aki magát egy nyolc éve eltűnt fiúnak hazudta

Az FBI DNS-vizsgálata azonban megállapította, hogy nem a 14 éves Timmothy, hanem egy 23 éves férfi, aki egy ohiói börtönből szabadult.

Csaló volt a férfi, aki magát egy nyolc éve eltűnt fiúnak hazudta.

A rendőrség egy Kentucky utcáin feltűnt fiatalember ügyében indított nyomozást, aki azt állította, hogy elrabolták, hét évig fogságban tartották, és onnan szökött meg. A hatóságoknak azt mondta, hogy Timmothy Pitzennek hívják, és ő az a fiú, aki hatéves korában, 2011-ben tűnt el Aurorában, mikor édesanyja öngyilkosságot követett el.

Az FBI DNS-vizsgálata azonban megállapította, hogy nem a 14 éves Timmothy, hanem egy 23 éves férfi, aki egy ohiói börtönből szabadult, miután betörés és vandalizmus miatt letöltötte a büntetését.

Timmothy Pitzen családját csütörtökön értesítették a hatóságok a DNS-teszt eredményéről. Mivel a kisfiú hozzátartozói még mindig reménykednek abban, hogy előkerülhet, nagy csalódást okozott nekik a hír, hogy egy csaló akarta átverni őket.

Alana Anderson, a kisfiú nagymamája elmondta, hogy nem adta fel a reményt, úgy gondolja, ha ők nem találják meg Timmothyt, előbb-utóbb a fiú fogja megtalálni őket.

Timmothyt és édesanyját utoljára akkor látták, amikor nyolc éve távoztak egy wisconsini élményfürdőből. Két nappal később, mikor az édesanya bejelentkezett egy illinoisi motelbe, már egyedül volt a rendőrség szerint. Az évek óta depresszióval küzdő és gyógyszereket szedő asszony holttestét másnap találták meg a motelben, búcsúlevelében azt írta, hogy a kisfiút rábízta valakire, aki szereti, és olyan helyen lesz, ahol nem találják meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában