rajtaütés

2020.12.20. 09:36

Három dílert fogtak el Pest megyében

Kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást egy dunaharaszti, egy halásztelki és egy szigethalmi férfival szemben a rendőrség, további hét embert kábítószer birtoklásával gyanúsítanak – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda vasárnap a police.hu oldalon.

A Pest megyei férfiak, akik a gyanú szerint rendszeresen árultak kábítószert, pár hónapja kerültek a rendőrség látókörébe.

A rendőrök több helyszínen és időben tartottak kutatást. Az 57 éves dunaharaszti P. Imrénél, a 30 éves halásztelki F. Józsefnél, valamint a 34 éves szigethalmi T. Tamásnál mintegy 300 gramm kábítószergyanús anyagot, csaknem ezer extasytablettát, 13 darab 50 milliliteres üvegben lévő ketamint és 36 gramm marihuánát foglaltak le. Ezenkívül találtak még kábítószerrel szennyezett tárgyakat és csomagolóanyagokat, illetve közel félmillió forintot, amit szintén lefoglaltak – ismertette a rendőrség.

Azt írták: az egyik rajtaütéskor a gyanúsítottak a bizonyítékot úgy akarták eltüntetni, hogy egy több száz darabos extasycsomagot átdobtak a szomszéd telkére, míg egy másik akció során a rendőrök éppen üzletelés közben fogták el őket.

A rendőrség P. Imrét és F. Józsefet őrizetbe vette – az ő letartóztatásukat a bíróság azóta már elrendelte -, T. Tamás pedig szabadlábon védekezik. Az ügynek rajtuk kívül további hét gyanúsítottja van – tették hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában