Ország-világ

2021.05.21. 16:09

Hollik: Dobrev Klára a külföldi gyógyszergyártó multik zsoldjában áll (videó)

Úgy látszik, hogy folytatódik az a jól ismert régi baloldali politika, ami a magyar emberek helyett azonnal a külföldi nagyvállalatok mellé áll – írta a politikus.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Dobrev Klára DK-s európai parlamenti (EP-) képviselő a külföldi gyógyszergyártó multik zsoldjában áll.

Hollik István pénteken a Facebookra feltöltött videójában úgy fogalmazott, fordult a kocka, végre „van elegendő vakcinánk”, és Magyarország megkezdte az oltóanyagok felhalmozását.

Hamarosan másfél évre elegendő vakcina áll majd rendelkezésre, ráadásul jövőre elérhetővé válik a magyar gyártású oltóanyag is – mondta, hozzátéve: ezért döntött úgy a kormány, hogy a továbbiakban a brüsszeli vakcinabeszerzésben nem kíván részt venni.

Amint kiderült, hogy nem kívánunk 120 milliárd forintot adni külföldi gyógyszergyártó multiknak, a baloldal azonnal felhördült és támadásba lendült – jegyezte meg a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki szerint a támadás élére Gyurcsány Ferenc felesége állt.

„Ezzel viszont ismét kibújt a szög a zsákból: Dobrev Klára a külföldi gyógyszergyártó multik zsoldjában áll. Úgy látszik, hogy folytatódik az a jól ismert régi baloldali politika, ami a magyar emberek helyett azonnal a külföldi nagyvállalatok mellé áll” – mondta Hollik István.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában