kipakolva

2019.09.28. 08:40

Ilyen felszerelése van a Gripeneknek

Az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis is bevállalta és teljesítette a most nagyon futó tetris challenge kihívást: Pápán kipakolták az egyik Gripen felszerelését.

Tetris challenge néven fut a közösségi médiában az a legújabb kihívásos játék, amelynek lényege, hogy a résztvevők kifekszenek a földre, és maguk köré pakolják a mindennapjaikra jellemző tárgyakat, felszereléseket, munkaeszközöket – írja a Baon.

Nagyon népszerű lett a dolog, egymás után bevállalták a rendőrök, mentők, majd a tűzoltók is. A Pécsi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság és a pápai lánglovagok is kihívták a Magyar Honvédséget, hogy mutassák meg, mit visznek magukkal a Gripenek pilótái. A vadászgépek jelenleg Pápán vannak, így a kecskeméti repülőbázis pilótái és műszaki személyzete ott teljesítette a kihívást. A különböző eszközök mellett felhívnánk a figyelmet a Puma-jelvény fölötti pici fekete pontra, ami nem más, mint egy fekete plüssmacska.

Az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis az MH 24. Bornemissza Gergely Felderítő Ezredet hívta ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában