Ő irányít?

2021.12.01. 08:49

Jakab Péter élettársát főtitkárnőnek hívják a Jobbikban

A Bors minden jobbikos forrása egybehangzóan megerősítette, hogy a párt legbefolyásosabb személyisége a pártelnök élettársa, Molnár Enikő. Főtitkárnő – így beszélnek róla a Jobbikban. Kabinetfőnöknek is kinevezték.

A Magyar Nemzet már 2020 júniusában megírta, hogy Molnár Enikőnek erős befolyása van a pártelnökre. A lap értesülései szerint a Jobbikban sokan voltak már szem- és fültanúi a Jakab és Molnár Enikő közti indulatos szóváltásoknak. Ilyenkor mindig Molnár Enikő viszi a prímet, nyilvánvalóan ő viseli a nadrágot. Az élettárs nem egyszer vetette már a pártelnök szemére, hogy az ő segítségével lehetett csak elnök.

BKV-ellenőrből kabinetfőnök

A „főtitkárnő” hihetetlen karriert futott be a Jobbikban, nyilvánvalóan Jakab Péter aktív közreműködésével. Molnár Enikő postai levélfeldolgozó volt, majd BKV-ellenőrként üldözte a bliccelőket – számol be róla a Bors.

Ellenőrként kérte felvételét a Jobbik V. kerületi szervezetébe, ahonnan azonnal a Jobbik sajtóosztályára került. Jobbikos források szerint Jakab már BKV-ellenőrként ismerhette és a kezdetektől „futtatta” a hölgyet. A sajtóosztály több korábbi munkatársa megerősítette a Borsnak, hogy ismeretségük jóval korábbról származik.

Amikor Jakab a Jobbik szóvivője lett, kizárólag Molnár Enikővel volt hajlandó szorosan együttműködni. Ahogy a Bors forrásai kifejezték magukat, a politikán túl is „szimbiózisban dolgoztak”, de soha nem volt kétséges, hogy Enikőé az irányító szerep. ”Szoros emberi viszony volt köztük„ – jellemezték kapcsolatukat a Bors forrásai. Jakab, mint egy kiskutya követte a hölgyet.

Amikor Jakab Pétert frakcióvezetőnek választották, szinte magától értetődő volt, hogy a Parlamentbe is viszi magával Molnár Enikőt. ”Másnaptól ő lett az első ember a pártban„ – jelentették ki a jobbikosok.

Agresszív és erőszakos természete mellett ekkortól nevezték el a pártban Főtitkárnőnek. Kizárólag rajta keresztül juthat bárki közel a párt elnökéhez. Senki nem hívhatja közvetlenül Jakab Pétert, előbb a Főtitkárnőnél kell bejelentkeznie.

A jobbikosok szerint Molnár Enikő mindent tud a párt dolgairól és pénzügyeiről, ingatlanokról, bérelt irodákról, az összes stikliről. ”Ma ő a párt legnagyobb zsarolási potenciálja„ – mondták róla.

Jakab bevitte a Jobbik alapítvány kuratóriumába

Háromgyerekes családanya

Három gyermeke van, a nagyobbak 7 és 5 év körüliek, a harmadik 2019 márciusában született. Hogy mennyi időt tölt ténylegesen a gyerekeivel, az a pártban tabutéma.

Egy sajtóst, aki ezzel kapcsolatban megjegyzést mert tenni, azonnal kirúgtak a pártból.

A kabinetfőnöknő nagyon szeret szelfizni, képeit gyakran körbeküldi a pártban.

Sok mindent elárulnak a róla készült videófelvételek is:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában