Ország-világ

2021.09.10. 14:39

Jakab Péter hiába próbálja letagadni verekedő testőrét, a fotók bizonyítanak

A Jobbik elnöke még a facebookos kampányfotókra is feltette a fojtófogást alkalmazó testőrt, akit most megpróbál letagadni.

Budapest, 2019. november 20. Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetõje ül Orbán Viktor miniszterelnök székében az Országgyûlés mûködését és a képviselõk jogállását érintõ egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat vitájában, az Országgyûlés plenáris ülésén 2019. november 20-án. MTI/Illyés Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Mint ismeretes Jakab Péter testőre M. Gergely néhány napja fojtófogással földre vitt egy kutyát sétáltató férfit, akiről később kiderült, hogy a Jobbik korábbi parlamenti képviselője – írja a Ripost.

A pártelnök ezután

megpróbálta letagadni, hogy neki egyáltalán testőrei lennének, homályos módon „rendezvénybiztosítókról” beszélt. Pedig a verekedő testőrt még a Jobbik hivatalos kampányfotóira is feltette.

Forrás: Ripost.hu

A verekedő férfi. M. Gergely egyértelműen Jakab Péter személyi testőre, ezt fotók sora bizonyítja.

Forrás: Ripost.hu

A testőr Jakab Péter minden kampányrendezvényén jelen van, árnyékként követi a pártelnököt. A verekedő férfi nem rendezvénybiztosító, hanem egyértelműen Jakab Péter személyi testőre.

 

Forrás: Ripost.hu

Borítókép: Jakab Péter próbálkozik, de a bizonyítékok elég egyértelműek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában