rétvári bence

2018.10.29. 21:26

Jövő év elején már felvehető az új CSOK-támogatás

Nemcsak az az örömteli hír, hogy közel 30 000 gyereket vállaltak, akik felvették ezt a fajta támogatást, hanem az építőipart is beindította a program.

A kormány minél előbb szeretné bevezetni a CSOK változtatásait, hogy már néhány hónapon belül felvehető legyen a kedvezményes hitel – mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) államtikára a Hír Tv Magyarország Élőben című műsorban.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) államtitkára a Hír TV-n azt mondta, hogy a CSOK lakástámogatás eddigi sikerein felbuzdulva döntöttek a bővítés mellett.

„Nemcsak az az örömteli hír, hogy közel 30 000 gyereket vállaltak, akik felvették ezt a fajta támogatást, hanem az építőipart is beindította a program” – nyilatkozta Rétvári.

Az államtitkár hozzátette: az látható, hogy 10 emberből 8 nemcsak a vissza nem térítendő 10 millió forintot, hanem a hitelt is felveszi, ezért döntött úgy a kormány, hogy a hitelt megemeli 15 millióra, a 10 milliót pedig két gyerekkel is fel lehet venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában