egyre többen vannak

2018.05.30. 15:55

Kilőhetik a Miskolcon kóborló vaddisznókat

A kilövéssel megbízott vadászok a város több külterületén kijelölték a lőállások és a befogórácsok pontos helyeit, az elejtés helyéről és idejéről pedig tájékoztatják a lakosságot.

A Miskolc kül- és belterületén kóborló vaddisznók kilövésére adott engedélyt vadászoknak a városi rendőrkapitányság. Tájékoztatásuk szerint Miskolc belterületén a vaddisznóállomány gyérítése belterületi fegyverhasználattal rendelkező vadászok által történhet, a Miskolci Rendőrkapitányság ezt az elejtést végrehajtó vadászoknak megadta, júniustól a vaddisznóállomány gyérítését a megbízott vadászok megkezdik.

A város több külterületén, zártkertes részeken kijelölték a lőállások és a befogórácsok pontos helyeit, az elejtés helyéről és idejéről a lakosságot tájékoztatják.

Miskolc erdős peremkerületeiben, de az egyetem és az avasi kilátó környékén is vaddisznók jelentek meg az elmúlt időszakban a kicsinyeikkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában