Kocsis: az én édesanyámra Gyurcsány gumilövedékkel támadtatott 2006-ban (videó)

Ezt nem tudom neki megbocsátani soha, ezért vetem meg végtelenül – írja közösségi oldalán a politikus.

„Gyurcsány nagyon szépen szokott beszélni az édesanyjáról. Szeretettel és tisztelettel. Megértem, és ez így helyes. A legtöbb ember nagyon szereti az édesanyját.

Én is végtelenül szeretem az anyukámat. Csakhogy az én édesanyámra – sok más emberhez hasonlóan – Gyurcsány gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott 2006-ban az Astoriánál. Akkor, amikor a jobboldal az 1956-os forradalom 50. évfordulóját ünnepelte. Ő így ünnepelt.

Önmagában már ezért el kellett volna takarodnia a közéletből. Ezt nem tudom neki megbocsátani soha, ezért vetem meg végtelenül. Ez minden más bűnénél súlyosabb, és az ügy így lett személyes is.

Ez az, amit az őt követő néhány fiatal nem tud, nem emlékezhet rá, mert akkor még csak ovisok lehettek. Nekik ajánlom a most készülő filmet, amely a megtörtént események alapján készül. Nézzék csak meg, kit is szolgálnak. Köszönet Kálomista Gábornak, Helmeczy Dorottyának és a stábnak! Ősszel a mozikban.” – írja Facebook oldalán a Fidesz frakcióvezetője.

Íme az előzetes:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában