Járvány

2020.06.11. 18:02

Kovács Zoltán ismertette a nemzeti konzultáció utolsó kérdését (videó)

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Facebook-oldalán beszélt a nemzeti konzultáció 13. kérdéséről.

A kilencedik nemzeti konzultáció utolsó kérdésében arról kérdezzük honfitársainkat, hogy a migráció kapcsán Magyarországnak milyen álláspontot kell elfoglalnia – írta közösségi oldalán Kovács Zoltán.

Hozzátette: azt látjuk, hogy az Európai Bizottság alapvetően a magyar alkotmány megváltoztatását szeretné elérni, és azt kérdezzük a magyaroktól, hogy egyetértenek-e azzal, hogy Magyarország fenntartsa a szigorú bevándorlásellenes intézkedéseket.

Az Európai Bizottság 3 kötelezettségszegégi eljárást is folyat hazánk ellen, aminek a célja teljesen egyértelmű, fel akarja lazítani, meg akarja változtatni a szigorú magyarországi bevándorlási politikát és intézkedéseket. Ezek végeredményét tekintve pedig nem mást eredményeznek, minthogy meg kellene változtatni az Alaptörvénynek az előbb említett részét – hangsúlyozta az államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában