Testi sértés

2020.04.21. 11:38

Letartóztatták a tatabányai halálos verekedés gyanúsítottját

A Tatabányai Járásbíróság letartóztatta azt a férfit, aki szombat este a megyeszékhely központjában, a nyílt utcán olyan súlyosan bántalmazott egy embert, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe – közölte a Komárom-Esztergom megyei főügyész kedden.

Reszl Ildikó közleményében tudatta: a megalapozott gyanú szerint a két férfi veszekedett, majd először a későbbi áldozat ütötte meg az ittas elkövetőt, aki a földre került, de felállt és úgy arcon ütötte a sértettet, hogy az elesett.

A korábban csoportosan elkövetett garázdaság miatt büntetett gyanúsított ezután a földön fekvő férfi fejét többször megütötte. Az áldozat a koponyát ért trauma, illetve vérbelehelés miatt a helyszínen életét vesztette.

A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája a gyanúsított letartóztatását egy hónapra elrendelte, mivel vele szemben fennáll a szökés és az elrejtőzés veszélye, és szabadlábon hagyása esetén a tanúkat jogellenesen befolyásolhatná.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában