ingyenszállás

2021.01.26. 13:34

Letartóztatták az apartmanokban potyázó vendéget

Letartóztattak egy többszörösen büntetett előéletű, hajléktalan férfit, aki az elmúlt öt hónapban országszerte több vendégházból is fizetés nélkül távozott, és nem egyszer a szobákban elhelyezett tárgyakat is ellopta – tájékoztatta a Békés Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

A 28 éves férfi tavaly szeptember végén szabadult az egyik büntetés-végrehajtási intézetből, munkával, állandó jövedelemmel nem rendelkezett, a lakhatása sem volt megoldott – írták.

Másnaptól idén január elejéig az egyik internetes szállásfoglaló portálon foglalt szobát Dömsödön, Szentendrén, Debrecenben, Hajdúszoboszlón, Füzesgyarmaton, Nagykanizsán, Kamuton, Gyomaendrődön, Békéscsabán és Gyulán vendégházakban vagy apartmanokban.

Egy-két éjszakánál többet sehol sem töltött, mindenhonnan fizetés nélkül távozott; egyes esetekben a szobákban elhelyezett értéktárgyakat -televíziót, hosszabbítót, ágyneműt, törülközőt – is magával vitte, azok értékesítéséből tartotta fenn magát.

A férfi a csalásokkal és a lopásokkal 12 sértettnek összesen több mint 650 ezer forint kárt okozott. A Békéscsabai Járásbíróság a terhelt letartóztatását egy hónapra elrendelte – áll a közleményben.

Címkék#apartman

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában