bűnügy

2020.01.10. 17:59

Megölte, majd elásta a pincében 79 éves nagymamáját egy bajai férfi

Letartóztatták, beismerte tettét.

Péntek délután letartóztatta a bíróság azt a bajai férfit, akit a Bács-Kiskun megyei nyomozók azzal gyanúsítanak, hogy megölte és elásta a nagymamáját – írja a baon.hu.

A megalapozott gyanú szerint a 25 éves férfi szerdán

a bajai családi házában bántalmazta, többször ököllel arcon ütötte a 79 éves nagyanyját, aki emiatt elhunyt. Ezután a férfi a sértett holttestét a ház pincéjébe vonszolta és ott elásta.

A rendőrség a férfit – aki kihallgatásán beismerte a tettét – már másnap őrizetbe vette, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség halált okozó test sértés miatt kérte letartóztatását. Az ügyészi indítvány szerint tartani kell a büntetett előéletű gyanúsított szökésétől, elrejtőzésétől, a bűnismétléstől, valamint attól, hogy tanúk befolyásolásával, megfélemlítésével, valamint tárgyi bizonyítási eszközök megsemmisítésével vagy elrejtésével megnehezítené a bizonyítást.

A nyomozási bíró végzését az ügyész és a gyanúsított tudomásul vette.

Édesanyja jelentette az eltűnését

A Bajai Rendőrkapitányságon tett bejelentést egy helyi nő csütörtökön 14 óra 15 perckor, mivel édesanyja eltűnt.

Az eltűnés körülményei alapján bűncselekmény gyanúja merült fel. Az adatgyűjtés során a nyomozók rövid időn belül megtalálták otthonában a sértett elásott holttestét. A rendelkezésre álló adatok szerint egy nappal korábban unokája bántalmazta az idős asszonyt, aki ennek következtében életét vesztette. A 79 éves nő testét ezután ásta el a pincében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában