Halálos baleset

2017.10.03. 07:33

Migránsokat szállító busz borult fel

Egy ember meghalt, tizenkilencen megsérültek, amikor felborult egy illegális migránsokat szállító kisteherautó Csanádpalota közelében – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Juhász Árpád elmondta, a járőrök egy olasz rendszámú kisteherautót követtek, amikor a jármű tunéziai állampolgárságú sofőrje a Makó és Csanádpalota közötti úton, az M43-as autópálya felett átvezető felüljáró előtti körforgalom közelében elvesztette uralmát a gépkocsi fölött, és felborult.

A sofőr életveszélyes sérüléseket szenvedett. A járműben tizenkilenc embert utazott, egyikük meghalt, a többiek is megsérültek, a mentők kórházba vitték őket.

Borítófotó: Helyszínelés 2017. október 3-án a Makó és Csanádpalota közötti úton, az M43-as autópálya felett átvezető felüljáró közelében, ahol felborult egy illegális bevándorlókat szállító kisbusz. A balesetben egy ember meghalt, tizenkilencen megsérültek, a sofőr életveszélyes sérüléseket szenvedett. MTI Fotó: Donka Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában