brüsszeli értékrend

2019.01.08. 23:04

Morvai Krisztina: hitelteleníteni akarják az Orbán-kormányt

Morvai Krisztina szerint az EP-választásokra való kampány középpontjában az Orbán-kormány hiteltelenítése áll brüsszeli oldalról. Szerinte nem veszik figyelembe a demokratikus választások eredményét, destabilizálni próbálják az országot és egy bábkormányt akarnak az emberek nyakába ültetni.

A szocialisták és a brüsszeli elit nem választható el a tömeges bevándorlás támogatásától – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Morvai Krisztina. A független EP-képviselő szerint

a brüsszeli bürokraták „bizarr” értékrendet szeretnének Magyarországra kényszeríteni, mint például a genderkérdés, a szuverenitás megtagadás, vagy éppen a tömeges migráció.

Morvai Krisztina szerint ennek az eszmének az egyik jeles képviselője Judith Sargentini, aki együtt tüntetett a magyar ellenzékkel Brüsszelben az Orbán-kormány ellen.

Brüsszelben tüntetettek az Orbán-kormány ellen a magyar ellenzék képviselői. A demonstráció díszvendége Judith Sargentini holland zöldpárti politikus volt, a magyar közjogi állapotokat kritizáló hírhedt jelentés írója.

„A jelentésem új löketet fog adni a magyaroknak, hogy felálljanak” – mondta Sargentini.

„A Sargentini-jelentés független, jogi dokumentumnak és nem politikai jelentésnek indult, de ez az állítás azzal, hogy a képviselőnő elment a demonstrációra, nevetségessé vált” – mondta Morvai Krisztina.

A független EP-képviselő szerint a magyar embereknek nincs ínyére az a politika, amit a brüsszeli elit Magyarországra is rá akar kényszeríteni.

A teljes adást ITT tekintheti meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában