kisebbségbe kerülhetünk

2018.04.03. 07:54

Semjén Zsolt: Végső veszélyben van az európai civilizáció

Iszlám invázió fenyegeti Európát.

Forrás: ECHO TV

A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes az ECHO TV Napi aktuális című műsorának húsvéthétfői adásában arról beszélt, hogy Európát napjainkban fenyegeti az iszlám invázió, aminek az a fő veszélye, hogy a kontinensen pillanatok alatt kisebbségbe kerülhet az európai civilizáció. Semjén Zsolt törvénytelennek, antidemokratikusnak és inkorrektnek nevezte nyugat-európai politikai vezetés migrációs politikáját.

A KDNP elnöke kiemelte: nagy világvallásnak és nagy kultúrának tekinti az iszlámot, de ez nem változtat azon, amit a Biblia is mond, hogy mindenki maradjon a saját fügefája alatt.

Tehát, az európai civilizációnak nem része az iszlám – tette hozzá Semjén Zsolt. A miniszterelnök-helyettes rámutatott: ha iszlám tömegek, migránstömegek nyomulnak be Európába – figyelembe véve a családegyesítést, a demográfiai trendet, valamint azt, hogy az iszlám egyáltalán nem akar asszimilálódni, integrálódni sem az európai civilizációba – ez azt jelenti, hogy a saját kontinensünkön, a saját európai civilizációnkban kisebbségbe kerülhetünk.

Először csak egy nagyon súlyos párhuzamos társadalom lesz, majd akár többségbe kerülnek és utána a saría árnyékában élhetünk

– jelentette ki a kormánypárti politikus.

Semjén Zsolt arra is felhívta a figyelmet, hogy Magyarország bőségesen kiveszi a részét a szolidaritásból, példakánt hozta fel, hogy hazánk megvédte az Európai Unió határát. Hozzáfűzte: az Európai Unió nekünk még pénzzel is tartozik a kerítés költségei tekintetében.

Ők, akik esküdt ellenségei a kereszténységnek, megpróbálnak bennünk paradox módon, keresztény alapon bűntudatot kelteni, mondván, hogy a jó emberek, a keresztény emberek befogadják a migránsokat, a rossz emberek pedig nem fogadják be őket – közölte a kereszténydemokrata képviselő, aki szerint

az elsődleges feladat az ország megvédése, majd az ország megvédésén keresztül Európa megvédése.

Borítókép: Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes

Forrás: ECHO TV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában