Döbbenetes

2018.01.13. 21:44

Szexet imitáltak az idősotthon lakója előtt az ápolók (képek)

Villámgyorsan száguldott körbe a közösségi médiában az a pár fotó, amelyen a pécsi Malomvölgyi Szeretetotthonban két ápoló viccelődni próbált. Kevés sikerrel.

A Facebook-bejegyzésben, amelyre egyik olvasója hívta fel a bama.hu hírportál figyelmét, két ápoló látható, akik egy kórházi ágyon fekvő idős hölgy mellett félreérthetetlen szexpózban idétlenkednek.

A szociális intézmény közleményt adott ki az ügyben, amelyből kiderül, hogy az érintett munkatársaktól rövid úton megválik.

„A Malomvölgyi Szeretetotthon vezetősége megdöbbenéssel értesült arról, hogy az intézményben három munkavállaló az otthon szellemiségével, valamint az általunk képviselt keresztény erkölcsi normákkal összeegyeztethetetlen módon viselkedett, és ez a közösségi médiában méltán váltotta ki a jó érzésű emberek felháborodását. Az intézmény vezetősége az érintett munkatársak munkaviszonyát azonnali hatállyal megszünteti, a történtekkel kapcsolatban pedig vizsgálatot indít, és sajnálatát fejezi ki. Mindent megteszünk azért, hogy a jövőben hasonló esetek ne történhessenek meg” – áll a nyilatkozatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában