Ország-világ

2021.03.04. 06:11

Szijjártó Péter: Manfred Weber szégyellje magát!

Jó, hogy végre nem tartozunk olyan frakcióhoz, amit egy ilyen ember vezet – írta a Facebookra feltöltött posztjában a magyar külügyminiszter.

„Manfred Weber az Európai Parlament legnagyobb frakcióját vezeti. Európában naponta emberek ezrei halnak meg és emberek tízezrei fertőződnek meg a koronavírus miatt. Az európai embereknek oltásra és lélegeztető gépekre van szükségük: ezek mentenek ugyanis életet. Ebben a válsághelyzetben az Európai Parlament legnagyobb frakciójának vezetője mivel töltötte munkaidejét? Nos, a legsikeresebb EPP-tagpárt eltávolítását szervezte és az ehhez szükséges bürokratikus trükkökön agyalt” – írja Szijjártó Péter.

A külügyminiszter szerint itt az ideje, hogy feltegyük a kérdést:

az Európai Parlament legnagyobb frakciójának havonta sokezer eurót kereső vezetője hány munkaórát töltött oltóanyagok beszerzésével vagy bármi mással, ami az európai emberek életének, egészségének, munkahelyének megvédéséhez szükséges?

„A választ mindannyian el tudjuk képzelni. Manfred Weber szégyellje magát! Jó, hogy végre nem tartozunk olyan frakcióhoz, amit egy ilyen ember vezet” – zárja posztját Szijjártó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában