nincs halálos áldozat

2018.05.22. 13:32

Több mint húszan sérültek meg a 62-es főúton történt balesetben

Árokba csúszott és oldalára borult egy Szeged és Győr között közlekedő távolsági autóbusz a börgöndpusztai elágazásnál.

Forrás: Fejér Megyei Hírlap

Fotó: Koppán Viktor

Szabó Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a Szeged-Győr közötti járat egy másfél méter mély vízelvezető árokba borult. A helyszínre a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést, valamint plédeket terítettek le a balesetező utasoknak és vizet osztanak nekik.

Fotó Koppán Viktor/Fejér Megyei Hírlap

Hivatalos információk szerin a buszon összesen 37-en utaztak, ebből 25-en sérültek meg a baleset következtében. Hat súlyos, 19 könnyebb sérültet láttak el a mentők, akik tíz mentőegységgel vettek részt a balesetnél. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, amely a feol.hu helyszíni tudósítójának információi szerint két sérültet vitt el. A sérülteket a székesfehérvári, dunaújvárosi, veszprémi és siófoki kórházakba szállították.

Fotó: Koppán Viktor/Fejér Megyei Hírlap

Az egyik fiatal hölgy utas, mint kiderült, érettségire sietett, így őt a helyi rendőrfőkapitány kocsijával vitték be az iskolába, hogy ne késse le a fél kettes kezdést.

Fotó: Koppán Viktor/Fejér Megyei Hírlap

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az utat lezárták, a forgalmat Dinnyés felé terelik.

Borítókép: mentősök és tűzoltók dolgoznak a baleset helyszínén

Forrás: Fejér Megyei Hírlap/Koppán Viktor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában