Nem állnak le

2019.04.29. 13:05

Újabb patkányozva gyalázkodó videó került elő az MSZP-től

A szocialisták emelik a tétet: Bangóné patkányozása után Ujhelyi István, az MSZP kampányfőnöke már „patkánykormányzást” emlegetett.

Nem Bangóné patkányozása volt az egyetlen kirohanás a fideszesekkel szemben az elmúlt héten. Az MSZP Facebook-oldalára ugyanis felkerült egy videó, amelyben burkoltan, egy olvasói kommentet felhasználva patkányozzák a Fideszt – olvasható a Mandiner cikkében.

A szocialista párt által készített és megosztott kisfilm 12. másodpercében a következő hozzászólást idézik: „szükség van az irtásra, főleg a Lendvay utcában és környékén”.

Mint ismert, a Fidesz székháza éppen a Lendvay utcában található.

A politikum szféráját megfertőző patkányozás azzal indult, hogy az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó egy ATV-s műsorban azzal indokolta a Fidesz népszerűségét, hogy „sok patkány van Magyarországon”.

Bangóné patkányozása után egyébként Ujhelyi István, az MSZP kampányfőnöke emlegetett „patkánykormányt”. A most bemutatott videó után felmerül a kérdés, mennyiben tudatos kampánystratégia az MSZP részéről a fideszesek patkányozása.

Ujhelyi István egy hétfői sajtótájékoztatón ugyanis azt mondta, szerinte nem az MSZP hozta be a közéletbe a patkányt mint jelzőt.

A gyűlöletkampány „a Fidesz egyik legfontosabb fegyvere”, de szerinte ezt a fegyvert a kormánypárt most nem okosan használja, mert mostantól minden választónak a Fidesz Facebook-hirdetését nézve az fog eszébe jutni: „ez egy patkánykormányzás patkánykampánya”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában