„Nekünk Magyarország az első!”

2021.12.08. 18:02

Varga Judit: egyenes szakmai érvekkel készül a kormány a jövő heti vitára

Ahogyan eddig, most is áll a vita elébe a magyar kormány – írta az igazságügyi miniszter szerdán a Facebook-oldalán, kiemelve: „szakmai érveink egyenesek és tiszták, álláspontunk pedig régóta ismert: Nekünk Magyarország az első!”.

Varga Judit bejegyzésében azt írta: "jövő héten újra előkerül Európa megfáradt, beteg lova". Ugyanis - mint megjegyezte - az Általános Ügyek Tanácsán ismét előveszik azt a 7-es cikkely szerinti eljárást, "ami lassan már azokat sem érdekli, akik korábban még lelkesen támadták Magyarországot".

A miniszter szerint régóta látható, "hogy a balliberális politikusok kottájában csupán egy szólam szerepel". Magyarország megbüntetése azért, mert nem áll be a sorba, és ki merték mondani: "megvédjük hazánk és Európa határait, nem adjuk föl szuverenitásunkat és megvédjük a magyar szülők jogait" - hangsúlyozta.

Brüsszelnek ez persze nem tetszik - írta Varga Judit, hozzátéve, "légből kapott vádakat bújtatnak ezért független és objektív jelentések köntösébe, amelyek hemzsegnek a kettős mércétől és amelyek új politikai eljárások tárgyául szolgálhatnak".

Borítóképünkön Varga Judit igazságügyi miniszter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában