itt a tél

2019.01.07. 21:50

Viharveszély miatt törölte mintegy 160 európai járatát a KLM

A várható erős szél miatt csak egy fel- és leszálló pályát lehet használni az amszterdami Schiphol nemzetközi repülőtéren.

Amsterdam International Airport, Schiphol as seen on November 19, 2017. The airport terminal is already decorated with lights and Christmas trees. Amsterdam airport is a hub for the Roayl Dutch Airline, KLM. (Photo by Nicolas Economou/NurPhoto)

Forrás: AFP/NurPhoto

Fotó: Nicolas Economou

A schipholi légikikötő felhívta a figyelmet, hogy kedden késlekedések, illetve járattörlések lehetnek más légitársaságoknál is.

A KLM szerint az érintett utasokat értesítették és foglalásukat más járatokra módosították. A holland meteorológiai szolgálat keddre virradóra viharos széllökésekre figyelmeztetett.

A Finnair finn légitársaság pedig a finnországi heves havazásra tekintettel tizennégy keddi járatot törölt – jelentette a Yle közszolgálati televízió. Értesülései szerint ez főleg Savonlinna és Joensuu városokból induló belföldi járatokat érint, de a Brüsszelbe, illetve Amszterdamba induló két nemzetközi járatot is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában