Ostffyasszonyfa

2017.02.27. 17:54

A viharban is sikeres falunap

Csönge - 2016. július 16. napján rendeztük meg a falunapot. Nagy volt a készülődés. A nyári időpont miatt sátrat béreltünk. Az ország egész területén lemondták a hasonló rendezvényeket a viharos erejű szél miatt.

A zord idő miatt úgy döntöttünk, hogy a rendezvényt a kultúrházban fogjuk megtartani. A falu kisteherautójával - mint amolyan kisbíró - végigjártuk a falut, a helyszínváltoztatásról így értesítve a lakosságot.

Elmondható, és talán a kép is hűen tükrözi, hogy a hangulat fergeteges volt. Öröm volt végignézni a termen, sokan be sem fértek, és az ajtóból és az utcáról hallgatták, illetve nézték a színvonalas műsorokat. A fellépők között a nyugdíjasaink, az ovisaink, a dolgozók és szülők is ott voltak. Ennek is volt köszönhető a nagy siker. Ez a hatalmas közösségi összefogás jellemezte a falut egész évben, s ennek az összefogásnak meg is volt az eredménye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!