Otthon

2013.07.09. 08:39

Heti tipp: A nomád létben is kell némi kényelem

Az otthonában mindenki igyekszik megteremteni a kényelmet, ám ha úgy döntünk, hogy néhány napot a természet lágy ölén töltünk, néhány dologról akkor sem tudunk lemondani. Mi kerüljön okvetlenül a hátizsákba vagy a kocsi csomagtartójába?

Tersztyánszky Krisztina

A legfontosabb kirándulási kellék a szúnyog-, illetve kullancsriasztó, kényelmetlenséget, sőt veszélyes helyzetet is okozhat ezeknek hiánya.

Okvetlenül vigyünk magunkkal papírzsebkendőt, háztartási törlőkendőt, nomád táborozás során sokféle dologra használhatjuk.

Ha vízpartra megyünk, biztos, hogy előbb-utóbb vizesek lesznek a ruháink, még akkor is, ha nem mossuk ki őket. A szárítókötél, a csipesz fontos részei a túlélő készletnek, szükség esetén akár a függönyözés, térelválasztás is megoldható velük egy-egy lepedő, nagyobb törölköző segítségével.

Egy jó minőségű multifunkciós bicska – dugóhúzóval, sörnyitóval, még a legjobban felkészült háziasszony számára is jelenthet olykor nélkülözhetetlen segítséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!