Otthon

2011.09.21. 18:32

Luxus az ÖsszeEsküvők rezidenciájában

A valóságshow-szereplők ugyan önkéntes bezártságban élnek, ám nem mindennapi körülmények között. Anyósjelöltek, egyedülálló lányok és nősülni vágyó fiatalemberek laknak például az ÖsszeEsküvők című televízióműsor rezidenciájában.

Matolcsi Renáta

A párkereső műsor szereplőit közel ezer négyzetméternyi luxus fogadta beköltözésükkor a Budapesthez közeli helyszínen. A fényűző környezetben lévő két, egymástól különálló ház egyike háromszintes, összesen 750 négyzetméteres, ebben lakik a tizenkét menyasszony és hat anyósjelölt.  Náluk hatalmas belső és külső úszómedence, jacuzzi segít ellazulni, a lányok és az anyósok külön hálót és fürdőszobát kaptak színes bútorokkal, kiegészítőkkel, a hatalmas nappalit és az abból nyíló, legmodernebb berendezésekkel felszerelt konyhát pedig közösen használják – tájékoztatott a tévécsatorna.

A hölgyektől elszeparálva élnek a fiúk, akik kényelmesen elférnek a kisebbik, 200 négyzetméteres rezidenciában. Ők sem maradnak persze kényelem nélkül, többek között egy vadregényes kerti tavacska mellett tervezgethetik majdani esküvőjüket szívük választottjával. 

Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!