Pápoc

2017.03.02. 16:05

A lelkünk még mindig fiatal

Idősek és fiatal idősek gyűltek össze Pápocon egy szép december eleji délután az Öreg-otthonban, hogy önfeledt szórakozással és finom ételekkel múlassák az időt.

Vas Népe

A régi idők történeteinek felidézése után közös éneklésbe kezdtek, ahol szívmelengető népdalok kerültek elő. Betegségről, bajokról szó sem esik, most nem ezért jöttek.

A vacsora osztatlan sikert aratott. A cigánypecsenye és a töltött csirke illatával, páratlan ízvilágával szakácsnőink munkáját dicséri. A szívnek és fülnek kedves zenét Kapui Gyula és Papp Zoltán szolgáltatta, melyhez csatlakozott a jelenlévők kórusa a Csöngei Dalkör vezetésével. Néhányan fiatalos lendülettel táncra is perdültek, hatalmas sikert aratva. A XIII. századi román stílusú kápolna érzi a távolban mulatók jókedvét. Sok bált, falunapot, búcsút látott az évszázadok alatt, de ilyet talán még soha. Jövőre megint találkozunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!