hirdetés

2018.05.18. 10:15

Játsszon az ajándék Black Jack sorsjegyért a megújult sárvári lottózónkban! (x)

Ismét várjuk a sárvári szerencsevadászokat… Május 18-tól a Fortunában bízók a Batthyány utca 41. szám alatti felújított lottózóban is feladhatják játékaikat.

vaol.hu

 

A nyitást egy különleges helyszíni akcióval ünnepeljük. Tegye próbára Ön is szerencséjét, hogy még többet nyerhessen: május 18-án és 19-én minden 1.500 forintos számsorsjáték vásárlás után ajándék Black Jack sorsjegyet, 2.500 forintos sorsjegyvásárlás esetén pedig bögrét adunk ajándékba.*

De nemcsak az ajándékok miatt éri meg betérni hozzánk: május 18-tól nagyobb és kényelmesebb üzletben várjuk vásárlóinkat. Sportfogadó játékosaink 4 TV-készüléken és 2 érintőképernyőn követhetik nyomon a Tippmix legfrissebb ajánlatait és a legizgalmasabb sportmérkőzések eredményeit. A helyiségben wifi elérést és bankkártyás fizetési lehetőséget biztosítunk. A játékosoknak kedvezünk a megújult nyitvatartási idővel is: hétfőtől csütörtökig 8:00-17:00, pénteken 7:00-18:00 és szombaton 7:00-14:00 között várjuk kedves vásárlóinkat.

A Batthyány utca 41. alatti lottózóba már csak azért is megéri betérni, mert igencsak szerencsés helynek számít a környéken. Egy szerencsés játékos az egykor nagy sikernek örvendő Kabala sorsjegy utolsó értékesítési napján az itt vásárolt sorsjeggyel 5 millió forintot nyert. Lehet, hogy Ön lesz a következő, akinek a szerencséjét évekig emlegetik majd a környéken?

Adjon egy esélyt Ön is a Fortunának, és játsszon az ajándék Black Jack sorsjegyért és a bögréért!

*A 200 darabos ajándék Black Jack sorsjegyet és a promóciós 100 db bögrét a készlet erejéig tudjuk biztosítani játékosainknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában