hirdetés

2018.07.18. 15:58

Online vagy postán szeret karácsonyi képeslapot küldeni?

A karácsonyi képeslap egyike azoknak a meglepetéseknek, amelyek nem maradhatnak el az év végi ünnepek kapcsán. Távol élő rokonainkat, barátainkat, vagy éppen üzleti partnereinket szívesen lepjük meg képeslapokkal, amelyekkel kifejezésre juttathatjuk szeretetünket, odafigyelésünket. A modern kor magával hozta, hogy mindezt néhány kattintással, online tehetjük meg.

vaol.hu

De vajon saját magunk minek örülnénk jobban az ünnepekhez közeledve? A klasszikus képeslapok egyediségének és személyre szóló jellegének, vagy azoknak az online küldhető karácsonyi képeslap fajtáknak, amelyek szinte pillanatok alatt elérhetőek a neten?

 

A retro újra divat

 

A karacsonyi-kepeslapok.hu tapasztalatai azt mutatják, hogy a hagyományos képeslapok reneszánszukat élik, és ez a fajta visszatérés a régi időkhöz egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Miként a konyhákban mind gyakrabban látjuk viszont a jó öreg kotyogós kávéfőzőt, vagy a piros pöttyös bögréket, addig ajándékozás során is igyekeznek sokan elszakadni a korszerű megoldásoktól, és valami emberközelibb mellett letenni a voksot.

 

Karácsonyi képeslap választása során sincs ez másként, hiszen a kézzel fogható darabok magukban hordozzák a régi idők hangulatát, amikor még lehetett várni a postást egy-egy levélért.

 

Ajándék mellé is ideális a karácsonyi képeslap

 

Sokszor előfordul, hogy az ajándék mellé szeretnénk néhány személyes sort is csatolni. Ilyenkor remek választás a karácsonyi képeslap, ami nem csak személyessé teszi a meglepetést, de ha például összejön a nagycsalád, és sokféle ajándék helyet kap a fa alatt, akkor később könnyedén be lehet azonosítani, kitől érkezett ez vagy az a meglepetés.

 

Online valóban gyorsabb

 

Az internet kínálta előnyöket persze nem vitathatjuk, hiszen sokféle képeslapküldő weboldal közül válogathatunk, melyek segítségével néhány kattintással elintézhetjük az online képeslapküldés teendőit.

 

Belegondolva azonban talán saját magunk is jobban örülünk a kézzel fogható, minőségi képeslapnak, ami egyediséget és személyre szóló jelleget hordoz magában. Ha a cél egyedi karácsonyi képeslap készítése, amelyet aztán elküldhetünk vagy ajándékhoz mellékelhetünk, akkor is megéri az online lehetőségek mellett dönteni, hiszen prémium kategóriás képeslapokat készíttethetünk, méghozzá egyéni igényeinket és elképzeléseinket is szem előtt tartva.

 

Üzleti céllal is ideális a karácsonyi képeslap

 

A céges ajándékozás minden év végén nagy népszerűségnek örvend. Ilyenkor nem csak az alkalmazottakat lepik meg a cégvezetők, hanem az üzleti partnerek felé kinyilvánított gesztus is gyakori. Ha a jövőbeni sikeres együttműködés, a jó benyomás kialakítása, valamint a céges image építése a cél, akkor korántsem mindegy, hogy milyen képeslapra esik a választás. A prémium kategóriás, különleges nyomtatási technikákkal készült karácsonyi képeslap megállja a helyét akkor is, ha fokozottan megbecsült üzleti partnerről van szó.

 

Klasszikustól a kártya képeslapokig

 

A kínálat minden korábbinál szélesebb, így a hagyományos megoldások kedvelői éppen úgy megtalálják számításukat, mint azok, akik modern darabokat szeretnének készíttetni. Az úgynevezett kártya képeslapok ereje éppen egyszerűségükben rejlik, és remek választásnak bizonyulnak akár nagymennyiségű megrendelés esetén is.

 

A karácsony előtti időszak általában igen zsúfolt, hiszen az év végi teendők ilyenkor nagyon felhalmozódnak. Nem véletlen, hogy sokan már egy-két hónappal korábban elintézik az ajándékvásárlást, vagy például a céges partnerek megajándékozásához szükséges karácsonyi képeslap beszerzését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában