HIRDETÉS

2018.08.01. 18:44

Keresed a szavakat, de nem találod?

Jó magyar szokás, hogy nyaralás előtt mindenre felkészülünk, kolbászt, pálinkát csomagolunk a bőröndünkbe, prémium biztosítást kötünk, minden fakultatív programot lefoglalunk, hogy tökéletes nyaralásunk legyen.

Nagy Mariann - szombathely@smileny lviskola.hu Smile alapító

Csak épp egyetlen dolgot nem veszünk figyelembe: a nyelvet. Képzeld el az örömöt, amikor először kérsz egy kávét, és pont olyat kapsz amit kértél, vagy egyedül rendelsz egy étteremben magadnak és a barátaidnak.

Bele se gondolsz, milyen kuriózumokról maradsz le, mert nem ismered a nyelvet. Nem tudsz ismerkedni a helyiekkel, és kevésbé élvezheted ki a kultúrát is.

Nagy Mariann – [email protected]
Smile alapító

Pörgesd át gyorsan az elmúlt pár év nyaralási élményeit a fejedben.

Ugye mennyivel jobb lett volna, ha előzetes nyelvtudást magadra szedve veszed nyakadba a világot? Ugye, hogy jobban ízlett volna az a csirke, ha nem marhának gondolod az étlapon? Vagy ha le tudtad volna alkudni azt a 20 eurós kalapot 15-re? Ehelyett fogaidat összeszorítva majszolod az ételedet, és kézzel-lábbal próbálsz magyarázni az árusnak a piacon,majd végül fizetsz, mint a katonatiszt.

Ne halogasd tovább, tombol a nyár! Kezdj nyelvet tanulni most! Nem baj, ha az idei nyaraláson már túl vagy, jövőre is használhatod. A nyelvtudás nem évül el!

Vágj bele! Spanyol, német, angol az mindegy. A lényeg, hogy megtaláld benne a siker élményedet és elérd a célod! (x)

 

Smile Nyelviskola – 9700 Szombathely, Fő tér 24/c

06-94/501762 „Ahol a tanulók írják az órarendet!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában