HIRDETÉS

2018.09.13. 13:11

Business parkolás a repülőtéren

Nagy értékű autónk épsége miatt sem kell aggónunk, ha üzleti vagy pihenési céllal elutazunk: a Budapest Airport Business Parkolója különleges szolgáltatásaival garantálja a tökéletes biztonságot.

Kellemetlen érzés, ha autónkat nem megfelelően őrzött helyen, esetleg közterületen kell hagynunk a távollét alatt. Megkarcolhatják, ellophatják – kész rémálom! Szerencsére a reptéri parkolás kézenfekvő és kényelmes, mindenekelőtt pedig teljesen biztonságos alternatívát kínál üzleti út, nyaralás idejére. A különféle parkolási zónák minden utazóvendég igénye számára megfelelő megoldást jelentenek: választhatunk hosszú távú parkoló, közepes távú parkoló, exkluzív szolgáltatások és pénztárcabarát megoldások közül. A reptéri Business Parkoló azok számára ideális, akik magasabb kiszolgálási színvonalat preferálnak.

Nem csak üzleti ügyben

A több mint 200 hellyel rendelkező Business Parkoló egy kamerával, rendszám-felismeréssel és extra biztosítással védett terület, melyen a repülőtér utasainak gyors és színvonalas kiszolgálását kiemelt ügyfélszolgálat biztosítja. A zónában napi egységek fizetendők, így könnyen kiszámíthatjuk a távollétünk alatti parkolás bekerülését.

A parkoló nem közvetlenül a terminál épülete mellett helyezkedik el, azonban a kis távolságot az utazók egy ingyenes busztranszferrel gyakorlatilag két perc alatt megtehetik. Nem kell tehát hőségben sétálni, esőben megázni, csomagokkal, bőröndökkel bajlódni – ami, lássuk be, családi nyaralás vagy hosszabb távolléthez szükséges millió csomag esetén igazán üdítő könnyebbség. Hasonlóan egyszerűbbé válik a kisgyermekkel vagy idősebb, mozgásában korlátozott hozzátartozónkkal való utazás, hiszen a leparkolást követően gyorsan és könnyen elérjük a terminál bejáratát, valamint a check-in pultot.

 

 

21. századi megoldások

A lehetetlen küldetéssel felérő belvárosi parkolás, a sötét mélygarázsok és zsúfolt teremgarázsok kora lassan lejár, mivel az új, innovatív lehetőségek térhódítása megkérdőjelezhetetlen. Ilyen például a repülőtéri parkolás is, ami rég nem számít extravaganciának vagy elérhetetlen luxusnak. Az árak a földön járnak – egy oda-vissza taxi költségével bátran versenyre kelnek –, a parkoláshoz járó extra szolgáltatások pedig csak tovább emelik e megoldás vonzerejét.

A hatalmas kiterjedésű parkolók modern biztonsági rendszere gondoskodik a leparkolt járművek biztonságáról, a könnyű és gyors jegykezelés pedig az utasok kényelméről. Sőt, minden parkolóhely előre foglalható. Az online elérhető parkoló-kalkulátor segítségével kiválaszthatjuk a számunkra szimpatikus ár-érték arányú zónát, melybe autónkat beregisztrálva nem kell teltháztól tartanunk. Mivel a felület felhasználóbarát, és a foglalás nem igényel többet néhány percnél, akár a reptérre tartva, utolsó pillanatra hagyva is intézhetjük autónk elhelyezését. A Budapest Airport Business Parkolója kényelmes, biztonságos megoldást kínál minden utasának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában