HIRDETÉS

2018.10.05. 12:33

Járműipari seregszemle a HUNGEXPO-n!

2018. október 17-19. között újra várja a szakembereket az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

AUTOMOTIVE HUNGARY – 6. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás 2018. október 17-19. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban

Újra megnyitja kapuit a magyar és közép-kelet-európai járműipart bemutató komplex fórum, ahol az autógyártás teljes spektruma jelen van, a formatervezéstől a gyártásig, lehetőséget teremtve a meglévő kapcsolatok ápolására és új üzleti kapcsolatok építésére!

A kiállítás fővédnöke: Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

 

RÉSZTVEVŐK:

A 4 magyarországi autógyár mellett számos, a saját területén meghatározó cég lesz jelen kiállítóként, TIER1-es, TIER2-es és TIER 3-as beszállítók, az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, állami szervezetek és a szakmát képviselő szövetségek. 14 országból már 232 kiállító jelezte részvételét, többek között Angilából, Franciaországból és Németországból. Kiállítóink üzleti ajánlatok mellett HR ajánlatokkal is várják a szakembereket. A rendezvényre a tavalyihoz hasonlóan idén is 10 000 szakembert várnak a szervezők.

SZAKMAI PARTNEREK

 • Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE)
 • Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ)
 • Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA)
 •  

  PROGRAMOK:

  A szakmai partnerek közreműködésével számos érdekes, szakmailag tartalmas, magas színvonalú, az iparág egészét lefedő tematikai pontokra épülő (ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER) program-sorozat állt össze a 2018-as rendezvényre. Ezek közül néhány kiemelve:

 • „Innováció – az autóipar hajtóereje” konferencia az Innovációs és Technológiai Minisztérium szervezésében
 • Ipar 4.0 konferencia a MAGE és a Portfolio szervezésében
 • „Az e-mobilitás másképpen 4.” konferencia a BPMK szervezésében
 • MAGE – MAJOSZ – HIPA B2B Beszállítói fórum
 • TechTogether mérnökhallgatók versenye
 • Mérnöki továbbképzések több témában
 • A csomagolás nemcsak a terméket védi – csomagolási megoldások az autóipari beszállítók számára (CSAOSZ)
 • Villanyszerelő képzés elektromosautó-töltő témakörben a Schneider Electric szervezésében
 • A járműiparban alkalmazott 3D nyomtatásról és annak új trendjeiről szóló előadások
 • A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

  Bővebb információ a programokról: http://automotivexpo.hu/en/program-2018

   

  TÁRSRENDEZVÉNY:

  Az AUTÓTECHNIKA-AUTODIGA Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás idén 27. alkalommal kerül megrendezésre. A hazai autójavító és -fenntartó ipar legjelentősebb szakmai fórumán a diagnosztika, a garázsberendezések és a gépjárműalkatrészek, valamint a szolgáltatások kínálatát egy fedél alatt tekinthetik meg a gépjárműjavító szakma szereplői. A kiállítás alkalmat teremt a szakemberek számára, hogy megismerjék az autóiparhoz kapcsolódó ágazatok és szolgáltatások újdonságait, fejlesztéseit és bemutatásra kerül a villamos autók szervizelése, továbbá az ehhez szükséges műszerek és célszerszámok.

  Nyitva tartás: 2018. október 17-19. 9.00 – 17.00

  Regisztráció az ingyenes belépésért: http://automotivexpo.hu/hu/regisztracio

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában