HIRDETÉS

2018.10.19. 22:10

Swiss Post Solutions

A Swiss Post Solutions (SPS) vezető szolgáltató az üzleti folyamatok, valamint a dokumentum-feldolgozással kapcsolatos innovatív szolgáltatások terén.

A cég a berni központtal rendelkező Swiss Post Csoport tagja, 6800 munkavállalójával és specializálódott partnereivel az iparág teljes spektrumát lefedi, több mint 20 országban teljesítve ügyféligényeket a banki, biztosítási, telekommunikációs és egészségügyi szektorban. Az SPS szakmai befektetőként ez év során vásárolta meg a vasvári térségben 20 éve jelenlévő dokumentumfeldolgozó központ rábahídvégi telephelyét a kínált szolgáltatásokkal együtt. Egy ilyen alkalom kiemelkedő lehetőség a növekedésre: a meglévők mellett új projektek indulásával számos állásajánlat közül tudnak válogatni a nyelveket jól beszélő, pénzügyi, bérszámfejtési, könyvelői tudással rendelkezők.

Mit kínálunk?

Emberközpontú cégkultúrát egy modern, multinacionális vállalatnál. Az a célunk, hogy stabil munkahelyet nyújtsunk azoknak a világra nyitott munkavállalóknak, akik vidéken szeretnének boldogulni, fejlődni és értékelik a családias légkört.

Karrierlehetőséget azoknak az információtechnológia iránt érdeklődő fiataloknak, akik szívesen kezdik pályájukat egy támogató, tanulásra ösztönző közegben.

Várjuk jelentkezését!

Tekintse meg ajánlatainkat a következő linken:

Elérhetőség: Hajbáné Szemes Rita, HR Specialista 70/443-1134

Swiss Post Solutions GmbH Magyarországi Fióktelepe

Rábahídvég

Táncsics u. 2. 9777

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában