HIRDETÉS

2019.02.25. 19:55

5 érv, amiért megéri aprón baba és gyerekruhát vásárolni

Új kis jövevény érkezett a családba? A gyermekszületés kétségkívül örömteli esemény, mely azonban számos feladat elé állítja a párokat.

Ugyan sokan már a kicsi érkezése előtt igyekeznek többféle ruhaneműt felhalmozni, de a tapasztalatok szerint a gyakorlatban gyorsan kiderül, hogy sokkal többre van szükség a már meglevőknél. A gyerkőcök egyébként is hamar kinövik a ruhácskákat, ezért nagyon fontos, hogy mindig megfelelő mennyiségű, minőségű és méretű álljon rendelkezésre.

Itt jön képbe azonban a dolog anyagi oldala, ami sokak számára nem elhanyagolható. A szaküzletek méregdrága árai helyett azonban létezik jobb megoldás, mégpedig a használt babaruha és gyermekruha kínálat, amely akár apróhirdetés útján is elérhető. Lássuk, miért éri meg a hirdetések között nézelődni kisgyermekes édesanyaként!

 

  • Babaruha elérhető áron
  •  

    A legjobb érv, ami a használt gyerekruhák mellett szól, nem más, mint a korrekt ár. Elég csak körülnézni bármelyik bababoltba, máris megdöbbentő árakkal találkozhatunk. A ruhácskák mérete és minőség gyakran nem is indokolja, hogy komoly ezreket-tízezreket elkérjenek érte. Sokan tehát inkább takarékosabb megoldás után néznek, és a használt babaruha kínálatot választják. A maxapro.hu hirdetési szakemberei azt tapasztalják, hogy a darabonként hirdetett ruhákon túl a babaruha csomagok is gyakran megtalálhatóak a kínálatban. Hasznos lehet közöttük körülnézni, hiszen kedvező áron juthatunk így hozzá valóban minőségi, szinte alig használt darabokhoz.

     

  • Különleges darabok is kifoghatóak
  •  

    A különleges, egyedi, vagy akár humoros felirattal ellátott ruhák már az egészen kicsik részére is elérhetőek. A gyakran csak tetemes ellenértékért elérhető, vagy valamilyen szempontból egyedinek számító baba-és gyerekruhák mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, bár nem mindenki engedheti meg ezeket magának. Ilyenkor is hasznos választás lehet az apróhirdetés útján elérhető használt ruházat.

     

  • Egyszerű vásárlás
  •  

    Kisgyermekkel otthon lenni nem egyszerű, hiszen a vásárlási lehetőségek száma és az azokra szánható idő jelentősen lecsökken. Ha nincs kire bízni a kicsit, akkor a vásárlás legegyszerűbb módja az online rendelés. Ugyan a babaruha webáruházak minden korábbinál szélesebb választékban jelen vannak az interneten, de sokan mégis inkább a használt lehetőségeket keresik. Apróhirdetés útján gyorsan rábukkanhatunk azokra a darabokra, amelyek méret, ár és minőség szerint is megfelelőek lehetnek. Akár ugyanattól az eladótól is hozzájuthatunk a kiszemelt ruhácskákhoz, így még többszöri szállítási költséget sem kell fizetni.

     

  • Minőségi, alig használt darabok
  •  

    A gyerkőcök nagyon gyorsan nőnek, ezért gyakran előfordul, hogy olyan ruhákkal találkozhatunk az eladók között, melyek szinte még alig voltak használva. Nem ritka, hogy a rokonok, családtagok nem megfelelő méretű darabokkal ajándékozzák meg az apróságot. Ilyenkor sokszor eladásra kerülnek ezek, és ezzel azok járhatnak igazán jól, akik az apróhirdetések között keresgélnek babaruha után.

     

  • Kiegészítők és játékok
  •  

    Az apróságnak természetesen nem csak babaruhákra van szüksége, hanem számos kiegészítőre és játékra is. Az apróhirdetések között ezeket is megtalálhatod, így akár egyetlen eladótól hozzájuthatsz a gyerekszobában még hiányzó eszközökre, textíliákra. A folyamatosan frissülő hirdetések között mindenki találhat kedvére való ajánlatokat. Miért ne használnád ki a bennük rejlő lehetőségeket? Akár néhány ezer forintért sokféle kis ruhácskához hozzájuthatsz, melyek nagy kedvencekké válhatnak.

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában