HIRDETÉS

2019.04.12. 14:49

Showtime produkció világsztárokkal – A Richter Flórián Cirkusz bemutatója Szombathelyen!

A cirkusz idei Showtime produkcióját színesebbé, változatosabbá teszik a cirkuszvilág szupersztárjai, akik a világ minden tájáról érkeztek: a 65 fős társulatban 12-féle nemzetiségű artistaművész 50 állattal mutatja be nagyszabású új műsorát, amelyet fantasztikus zenekar kísér.

A Richter család híres lovas előadásairól, a többi között Richter Flórián csodálatos lovas produkcióiról. Flórián egy új lovas számmal kalauzolja el a nézőket az apacs indiánok földjére.

A család legfiatalabbja, Richter Kevin egzotikus állatok kavalkádjával színesíti az estét: zebrák, csodálatos fríz lovak, tevék lépnek fel a porondon, és természetesen nem hiányozhat Szandra, a világhírű borotváló indiai elefánt sem.

A 10 fős akrobatacsoport is új világszámot mutat be: ugródeszka segítségével elképesztő tripla és csavart szaltót ugranak a kupola alatt. Már ezért a hajmeresztő mutatványért is érdemes ellátogatni a cirkuszba!

A franciaországi Perry Pedersen Európa legjobb fókaprodukciójával varázsolja el a közönséget. A gyermekek nagy kedvenceivel, a 300 kg-os dél-amerikai fókapárral: Teddyvel és Scoobyval szórakoztatja a nagyérdeműt.

A Richter Flórián Cirkusz kétórás műsorában helyet kap a Fantastic Elastic csoport Ukrajnából, a chilei Cesar Pindo, a szenzációs gumiember, aki testét és végtagjait még sosem látott alakzatokba hajtogatja. A műsorszámot csak erős idegzetűeknek ajánljuk! Olaszországból Mr. Costa, a nevettetés nagymestere is színpadra lép.

A Showtime produkció Szombathelyen az alábbi időpontokban látható:

2019. április 25 – május 1.

Helyszín: Szombathely, Zanati út 70. – Tesco

Előadások időpontjai:

Csütörtök, Péntek: 18:00

Szombat: 15:00 és 18:00

Vasárnap: 11:00 és 15:00

Kedd: 18:00, Szerda: 15:00

Jegyek előfizetőink számára megyekártya kedvezménnyel kaphatóak a Vas Népe szombathelyi ügyfélszolgálati irodájában! 3.500 Ft helyett 1.500 Ft –ért!

Ajánlatunk a megjelentéstől a készlet erejéig érvényes!

Sok szeretettel vár minden érdeklődőt és önfeledt szórakozásra vágyó családot a Richter Flórián Cirkusz! (x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában