hirdetés

2019.12.20. 15:43

Állami gondozott gyerekek focizhattak Király Gáborral és Halmosi Péterrel

Közel nyolcvan állami gondozott gyermeknek szerzett boldog órákat néhány cég a Haladás Sportkomplexumban szerdán. Utána meghívták a gyermekotthonok lakóit óriáskerekezni is.

SAMSUNG CSC

Busszal vitték az óriáskerékhez a gyerekeket, ahol ujjongtak az örömtől, 3-4-5 barát szállt be egy kabinba a nevelők kíséretében. Előtte a Haladás Sportkomplexumban szórakozhattak a gyermekek. A gencsapáti nevelőotthon lakóit a Vas Népe Taxi szállította oda.

SAMSUNG CSC

Önvédelmi bemutatóval kezdődött a gála, ahol fegyverek is eldördültek. Csak vaktöltényt használtak, de megijedtek a gyerekek, mert a látvány „komoly” volt. A szimuláció szerint egy védett személyt hoztak kocsival, abból kiszállva elöl és oldalazva hátulról kísérték őrök, amikor jött egy támadó, rájuk lőtt, ők pedig viszonozták a tüzet. A biztonsági emberek bemutattak támadást és elhárítást késsel és pisztollyal is. Több gyerek mondta, hogy szeretne ilyen erős lenni.

A parkolóban Marcus terepjáróval vittek négyfős kis csoportokat egy-egy körre, sokat fordult az autó, nagyon élvezték a furikázást a gyerekek. Aztán lementek – boldogan lerohantak – a Haladás pályára, ahol Király Gábor válogatott labdarúgó kapus felelt kérdésekre, majd 11-eseket rúgtak neki.

Halmosi Péter válogatott labdarúgó rúgótechnikákat mutatott, azokat is nyomban kipróbálták, és fociztak egy keveset. A programban Nagy Jonatán bűvészkedéssel szórakoztatta a gyerekeket.

SAMSUNG CSC

Az est támogatói voltak: West Hungária Sport Guard – Őze Balázs, Solar System Gotthárd Kft. – Laczó Imre, Poly-Duo Kft. – Kajzinger András.

SAMSUNG CSC

A rendezvény szervezője Őze Balázs, West Hungária Sport Guard szakmai igazgatója elmondta, hogy egy vagyonvédelmi cég attól tud igazán erős lenni, ha segíti a gyengéket és elesetteket. Tegnap még mindig az esemény hatása alatt volt. Könnyek gyűltek össze a szemében egy kislány ragaszkodását látva. A feleségével elhatározták, hogy valamilyen formában őt személyesen is támogatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában