Szponzorált tartalom

2020.01.28. 07:00

Február 1-én tíz versenyző küzd A Dal 2020 színpadán

Február 1-én este 19:35-kor veszi kezdetét A Dal 2020 első válogatója, amelyben a harminc produkcióból ezen a héten tízet láthat a közönség a Duna Tv-n. Magyarország legjobb slágerét Vincze Lilla, Apáti Bence, Nagy Feró és Pély Barna keresi hétről hétre, azonban a végső győzelemhez a közönségre is szüksége lesz a versenyzőknek.

Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

Szombat este, közvetlenül a lottósorsolás után lép A Dal 2020 színpadára a tíz előadó, akiknek a továbbjutáshoz a közönség szimpátiájára is szüksége lesz, ugyanis idéntől hangsúlyosabb szerepet kapnak az 5. zsűritagot alkotó nézők. Az országos nagyközönség mellett a szűkebb pátriájukra is számítanak az első előválogató résztvevői: Fatal Error (Cegléd), Pál Dénes (Miskolc), YA OU (Győr), Zaporozsec (Szentgotthárd), Horus x Marcus ft. Fekete Bori (Lőrinci), Muriel, Varga Szabolcs, Nagy Bogi, a HolyChicks és a Talk2night (Budapest) amellett, hogy a versenyzők bíznak benne, hogy A Dal 2020 által országosan gyarapodik rajongótáboruk.

„A Dal 2020-ban, minden eddiginél nagyobb szerephez jut a nézők véleménye, hiszen a közönség szavazata ugyanannyit ér majd a végelszámolásnál, mint a zsűri akarata, így csak az juthat tovább, akinek a teljesítményét a zsűri és a nézőközönség is kiemelkedőnek látja” - mondta Medveczky Balázs, a Duna Televízió csatornaigazgatója.

Fotókredit: MTVA/Kaszner Nikolett

 

Fehérvári Gábor Alfréd harmadszor vezeti a műsort, társa Rókusfalvy Lili lesz, akit először láthatnak a nézők A Dal színpadán. A március 7-én kihirdetett győztest a Duna Televízió számos megjelenéssel támogatja, valamint felléphet a legnevesebb hazai fesztiválok színpadain. A koncertlehetőségeken kívül a nyertes előadó kiemelt promóciót kap a Petőfi Rádióban, illetve a zenei produkció fejlesztésére fordítható támogatásban is részesül.

Érdemes követni A Dal 2020 honlapját (adal.hu), valamint a Facebook- és Instagram-oldalát is, amelyeken már az adások előtt érdekes tartalmak, videók és cikkek is elérhetők az indulókról és a műsorról.

Az adás után, 21.45-től exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál majd a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetővel, Forró Bencével és Lolával.

A Dal 2020 – február 1-től szombat esténként 19.35-kor a Duna Televízió műsorán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában