Szponzorált tartalom

2020.05.28. 14:08

Ahol mindenki a látásunkért dolgozik

A legmagasabb szintű szakmai felkészültség, a legkorszerűbb technika és a legújabb trendek – mindez egy helyen található meg a Trend Optika szaküzleteiben, ahol mindenki a tökéletes látási élményért dolgozik.

Trend Optika , Érintés nélküli szemvizsgálat, 20200424, ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: © Unger Tamás

A tökéletes látást akkor tudja igazán értékelni az ember, amikor romlani kezd a látása. Ilyenkor különösen fontos, hogy kinek a kezébe helyezzük legfontosabb érzékünket, a szemünk világát. A Trend Optika évek óta azon dolgozik, hogy mindenki a tökéletes látás élményével távozzon a szaküzleteiből, legyen szó olvasószemüvegről, kontaktlencséről, vagy multifokális szemüveg készítéséről. Ebben a legjobb szakemberek és a legmodernebb technika segítenek; a csapatban szemész szakorvos, optometrista kontaktológus, látszerész mesterek dolgoznak.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=EX_dCED80rE&feature=emb_title

Egyetemi háttérrel

A szakmai színvonalra garanciát jelent, hogy a Trend Optika 16 szaküzlete országszerte. A budapesti, győri és szombathelyi szalonok a Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Kft. országos vizsgálópontjai, az orvosi egyetemmel együttműködve végzik többek között a szemfenékvizsgálatot, egy egyedülálló dokumentációs eljárással. Ennek során az optikában elvégzett vizsgálat adatai egy zárt rendszeren keresztül a Semmelweis Egyetemre kerülnek, ahol klinikai körülmények között kielemzik, majd visszaküldik a kapott eredményt. A módszer erőssége nemcsak a pontos és hiteles mérés, hanem az is, hogy a szemfenékről készült nagy részletességű fényképet tíz évig megőrzik a rendszerben, így évről-évre pontosan nyomon követhető állapotának minden változása.

Fotó: Unger Tamás

Garancia a mester optika cím

Komoly szakmai elismerést jelent a Varilux Mester Optika cím is, melyet az Essilor magyarországi leányvállalata ítél oda minden évben kiemelkedő partnereinek. Ezekben az optikai üzletekben a vásárló biztos lehet benne, hogy személyre szabott, kiemelt szintű szolgáltatást kap és mindig az igényeinek, életstílusának legmegfelelőbb szemüveget ajánlják számára. A Varilux Mester üzletek kínálatában a minőségi egyfókuszú szemüveglencséken át a Varilux multifokális lencsékig az Essilor valamennyi szemüveglencséje elérhető, s élen járnak a különösen nagy hozzáértést és precizitást követelő multifokális lencsék illesztésében, személyre szabásában.

Fotó: Unger Tamás

Stylist segítség a választásban

A minőség és a megfelelő látás azonban nem minden, hiszen a szemüveg alapjaiban határozza meg arcunk karakterét, a megjelenésünket. A Trend Optika képzett munkatársai stylist szaktanácsadás keretében segítenek megtalálni a tökéletes keretet, amely egyaránt illik viselője arcformájához és személyiségéhez. Ehhez minden adott az üzletben, hiszen a kínálat hatalmas, a standard modellektől a prémium márkákig. Sőt, „A luxus nagykövete” címmel is büszkélkedő optikában minden világmárka megtalálható a belváros szívében, különleges és exkluzív választékkal.

 

Jelentkezzen be most a látásvizsgálatra!

 

Szombathely, Fő tér 15. 94/792-359

Szombathely, Fő tér 16. 94/320-898

Szombathely, Savaria tér 1/G 94/312-105

Jelentkezzen be most!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában