Trend Optika

2020.06.12. 12:18

Érintés nélkül is elvégezhető a vizsgálat egy távvezérlésű foropter segítségével

A nagy érdeklődésre és a korlátozott helyekre való tekintettel júniusban is folytatódik a Trend Optika Országos multifokális szemüvegkampánya.

Trend Optika , Érintés nélküli szemvizsgálat, 20200424, ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: © Unger Tamás

A legmodernebb technikának köszönhetően a Trend Optika szombathelyi üzleteiben akár érintés nélkül is elvégzik a szemvizsgálatot, ráadásul 9 lépésben, a szem teljes feltérképezésével, század dioptria pontossággal, a kényelmetlen próbakeret nélkül.

Fotó: Unger Tamás

 

Szemünk egészsége alapvető a mindennapi életünk, komfortérzetünk szempontjából; a látásproblémák vagy egy rossz szemüveg nagyon sok kellemetlenséget okozhat – a fejfájástól a szédülésen át a kettős látásig –, nem érdemes tehát halogatni a látásvizsgálatot. Még a mostani kényes helyzetben sem, feltéve, hogy profi szakemberhez fordulunk, aki maximális elővigyázatossággal és precizitással képes elvégezni a szükséges szemvizsgálatot.

A Trend Optika szombathelyi üzleteiben ehhez minden adott, a hagyományos látásellenőrzés helyett egy új berendezésnek köszönhetően teljesen érintésmentes vizsgálatra is van már lehetőség, minimálisra csökkentve a fertőzésveszélyt. Sőt, az európai szinten is egyedülálló szemészeti eszköz nemcsak biztonságos, hanem minden eddiginél pontosabb mérést is eredményez: képes akár század dioptria pontossággal megállapítani a szem fénytörési hibáját.

Fotó: Unger Tamás

Jó hír, hogy a vizsgálat során nincs szükség kényelmetlen próbakeretre sem: a gép elektronikusan próbálja elénk a különböző dioptriákat, másodpercek alatt váltva köztük, így hatékonyan megállapítható, melyikkel látunk a legjobban.

Az érintésmentes szemvizsgálat mellett természetesen a higiéniai szabályok betartására is kiemelten figyelnek a Trend Optikánál: az időpont-egyeztetés miatt elkerülhető a tömeg és a sorban állás, a vizsgálókészülék minden vizsgálat után teljes körű fertőtlenítésen esik át, és a szemészeti vizsgáló és az üzlettér fertőtlenítése is folyamatos. Így nemcsak a látásunkat, hanem az egészségünket is biztonságban tudhatjuk a vizsgálat alatt, s abban is biztosak lehetünk, hogy megtaláljuk az ideális megoldást a látásproblémánkra.

Jelentkezzen be most az érintésmentes látásvizsgálatra! A VIII. multifokális szemüvegkampány keretében most díjmentesen veheti igénybe a szolgáltatást.

 

Trend Optika

Szombathely, Fő tér 16. Tel.: 94/320-898

Szombathely, Fő tér 15. Tel.: 94/792-359

Szombathely, Savaria tér 1/G. Tel.: 94/312-105

 

Jelentkezzen be most!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában