Szponzorált tartalom

2020.09.22. 14:44

Rendszerben, rugalmasan – Komplex HR szolgáltatás

Csak komplex szolgáltatással bíró HR cég tudja célorientáltan alkalmazni az atipikus foglalkoztatási formák és a HR szolgáltatás különböző lehetőségeit. Felkészültségével partnerei munkáját támogatja.

Történt, hogy nagy volumenű, sürgős irattározási munkára hiába keresett diákokat egy cég. A Pannon-Work HR szolgáltatót kereste meg, aki komplex szolgáltatóként diák- és nyugdíjas adatbázissal is rendelkezik. Így rövid határidővel megfelelő munkaerőt biztosítottunk számára. Gyakori, hogy két különböző ágazat, pl. a diák és nyugdíjas, máskor a kölcsönzés és közvetítés együttes alkalmazása a siker kulcsa.

Mire számíthat a Pannon-Work esetében?

A munkaerő megoldásokat nehezíti a jogi környezet gyors változása. De! A Pannon-Work-nél biztos lehet a nagy odafigyelésben, a jogkövetésben, a profitábilis döntés támogatásában, az összefüggések rugalmas kezelésében.

Önállóan is megállják a helyüket: munkaerő-kölcsönzés, harmadik országbeli munkavállalók foglalkoztatása, munkaerő-közvetítés, egyszerűsített foglalkoztatás, diákmunka és gyakornoki, nyugdíjas munka, rehabilitációs foglalkoztatás és HR Matrix – HR Outsourcing.

Minden esetben szükséges a magas színvonalú HR adminisztrációs háttér, mely a munkavállalók megtalálásától, munkába állítástól egészen az elszállásolásig terjedhet – választott együttműködéstől függően.

A 30 éves, több ezer főt foglakoztató Pannon-Work küldetése, hogy az Ön cégét képzett és értékes emberi munkaerővel egészítse ki, mely naprakész, innovatív tudással gazdagítja az Ön szervezetét és biztosítja versenyképességét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában