Szponzorált tartalom

2020.09.22. 14:44

Rendszerben, rugalmasan – Komplex HR szolgáltatás

Csak komplex szolgáltatással bíró HR cég tudja célorientáltan alkalmazni az atipikus foglalkoztatási formák és a HR szolgáltatás különböző lehetőségeit. Felkészültségével partnerei munkáját támogatja.

Történt, hogy nagy volumenű, sürgős irattározási munkára hiába keresett diákokat egy cég. A Pannon-Work HR szolgáltatót kereste meg, aki komplex szolgáltatóként diák- és nyugdíjas adatbázissal is rendelkezik. Így rövid határidővel megfelelő munkaerőt biztosítottunk számára. Gyakori, hogy két különböző ágazat, pl. a diák és nyugdíjas, máskor a kölcsönzés és közvetítés együttes alkalmazása a siker kulcsa.

Mire számíthat a Pannon-Work esetében?

A munkaerő megoldásokat nehezíti a jogi környezet gyors változása. De! A Pannon-Work-nél biztos lehet a nagy odafigyelésben, a jogkövetésben, a profitábilis döntés támogatásában, az összefüggések rugalmas kezelésében.

Önállóan is megállják a helyüket: munkaerő-kölcsönzés, harmadik országbeli munkavállalók foglalkoztatása, munkaerő-közvetítés, egyszerűsített foglalkoztatás, diákmunka és gyakornoki, nyugdíjas munka, rehabilitációs foglalkoztatás és HR Matrix – HR Outsourcing.

Minden esetben szükséges a magas színvonalú HR adminisztrációs háttér, mely a munkavállalók megtalálásától, munkába állítástól egészen az elszállásolásig terjedhet – választott együttműködéstől függően.

A 30 éves, több ezer főt foglakoztató Pannon-Work küldetése, hogy az Ön cégét képzett és értékes emberi munkaerővel egészítse ki, mely naprakész, innovatív tudással gazdagítja az Ön szervezetét és biztosítja versenyképességét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában