hirdetés

2020.11.26. 05:00

SIBARISmed – magas szintű orvosi ellátás, korszerű környezetben a belvárosban

Nyolc orvos és egy gyógytornász várja a betegeket speciális vizsgálatokkal, konzultációkkal.

Fotó: Ruff László

Nyáron kezdte meg működését a Sibarismed Magánrendelők Szombathelyen, a Thököly utca 36. szám alatt, a régi Vasudvar kapujától jobbra. Az ajtó az utcafrontról nyílik, a rendelők a földszinten találhatók, kerekesszékkel is könnyen bejárhatók. Négy rendelőben nyolc orvos várja a betegeket, a gyógytornász külön tornaszobában dolgozik. A rendelésekre bejelentkezni a 06304415646-os telefonszámon illetve a rendelő honlapján (www.sibarismed.hu) keresztül lehet.

Dr. Égi Csilla ideggyógyász általános ideggyógyászati és ENG vizsgálatokat végez, utóbbi az idegek vezetési sebességének mérésére szolgál. Zsibbadás, fájdalom vagy akár mozgászavar hátterét deríti fel azzal, hogy megállapítja megfelelően működnek-e az idegrostok.

Dr. Jakabfi Marianna pszichiáter szorongásos, pszichotikus és hangulatzavarokkal, értelmi fogyatékossághoz és szellemi hanyatláshoz társuló magatartászavarral, addiktológiai nehézségekkel (pl.: alkohol betegség) és pszichés problémák okozta testi panaszokkal (is) foglalkozik. Terápiát nem csak beszélgetés útján folytat, hanem gyógyszeres kezelést is bevon.

Dr. Horváth Sándor ortopédus nagy tapasztalattal rendelkező orvos, akihez bármilyen jellegű mozgásszervi panasz esetén lehet fordulni, felnőtteket és gyermekeket is fogad rendelésén.

Dr. Horváth Dániel radiológus az általános ultrahangvizsgálatokon kívül speciális ízületi ultrahangot is végez, ami főleg sportolóknál kap hangsúlyt, mert náluk jelennek meg gyakrabban ezek a panaszok.

Dr. Nagy Csaba Balázs radiológus az ultrahangvizsgálatok mellett olyan betegekkel való konzultációkat végez, akiknek a központi idegrendszerében értágulat vagy érszűkület található. Ezen állapotok további kezelési lehetőségeiről is tájékoztatja a hozzá forduló betegeket.

Dr. Kovács Attila belgyógyász, gasztroenterológus emésztőrendszeri problémákkal foglalkozik, vizsgálati módszerei közé tartozik a gyomor- és vastagbéltükrözés is. A gyulladásos bélbetegségek (Crohn- és colitis ulcerosa) és a lisztérzékenység megfelelő diagnosztikájához is szükséges tükrözéses vizsgálat, illetve ha arra utaló tünetek vannak, diagnosztizálja az esetleges béldaganatot. Természetesen szövettani mintavételre is van lehetőség.

Dr. Kremzer Tamás általános sebész jelenleg a munkája mellett nőgyógyászatból szerez szakvizsgát. Célja olyan daganatos kórképek műtéti megoldása, amelyek nőgyógyászati szervekből kiindulva kiterjedésüknél fogva a bélrendszert is érintik. Emellett foglalkozik a köves epehólyag, sérvek műtéteivel is, továbbá nehezen gyógyuló, krónikus sebek (például fekélyek) ellátásával, kis bőrelváltozások (például anyajegy, papilloma) eltávolításával, benőtt köröm kimetszésével.

Dr. Varga Bence belgyógyász, angiológus érbetegségekre szakosodott: érszűkületek okozta panaszokkal, vénás keringési elégtelenséggel foglalkozik. Rizikóbecslést végez olyan betegeknél (pl. kismamák, szívritmuszavarral élők), akiknél felmerül a vérhigító szedés szükségessége és attól függően javasol terápiát, hogy mekkora a trombózis kockázata.

Németh Veronika gyógytornász sérülésen vagy műtéten átesett, valamint krónikus mozgásszervi panaszos betegeket tornáztat. Gerinc sérv okozta panaszok esetén McKenzie tornára is várja a pácienseket. A gyakorlatokat egyénre szabottan, a beteg panaszai alapján állítja össze. Ezek mellett nyirokmasszázst is végez.

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.vaol.hu/wp-content/uploads/2020/11/6228600sibaris1080p1.mp4"][/video]

A rendelőről tudni kell, hogy cél volt egy olyan csapat összeállítása, ahol a szakemberek egymással szoros együttműködésben, folyamatosan konzultálva dolgozhatnak. Magasszintű, egyénre szabott ellátás biztosítására törekszenek kellemes környezetben, nyugodt légkörben. Jövőbeli terveik között szerepel további orvosokat bevonása más szakterületekről.

SIBARISmed Magánrendelők

9700 Szombathely, Thököly utca 36

[email protected] – 06 30 441 5646

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában