Szponzorált tartalom

2020.12.15. 10:38

GYÓGYVÍZ KÜLÖNLEGES TOLMÁCSOLÁSBAN, OTTHON, KARÁCSONYKOR IS!

Remek karácsonyi kedvesség: eredeti gyógyvízzel készült hazai kozmetikumok.

Fotó: Bükfürdő Thermal & Spa®

 

Fotók: Bükfürdő Thermal & Spa®

Igazán különleges és eddig biztosan nem látott karácsonyi ajándékötletre lelhetünk hazánk egyik legkiemelkedőbb fürdőjének köszönhetően. A Bükfürdő Thermal & Spa® webshopjából szerezhetjük be az idei év újdonságának számító, eredeti bükfürdői gyógyvízzel készült Bükfürdő Kozmetikumokat.

Ráadásként pedig még szabadon felhasználható, tehát akár fürdőbelépőkre vagy épp wellness kezelésekre is beváltható ajándékkártyák is elérhetőek – remek karácsonyi meglepetés!

A méltán híres bükfürdői gyógyvíz felhasználásával, valamint természetes összetevők bevonásával készült Bükfürdő Kozmetikumok egy közel 3 éves fejlesztőmunka eredménye. A kozmetikumokat Magyarországon gyártják, nagyrészt természetes összetevők felhasználásával, és bőrgyógyászati tesztek igazolják kíméletességüket.

 

A több mint fél évszázada felfedezett kincs, hazánk második legmagasabb ásványianyag-tartalmú gyógyvize nemzetközi viszonylatban is a legerősebbek közé tartozik.

A bükfürdői gyógyvízben nagy mennyiségben előforduló, értékes ásványi anyagok (több mint 15 ezer mg/l – összehasonlításként a világszerte ismert német Baden-Baden gyógyvizében ennek a harmada sincs) közül több nem csupán csontozatunk megfelelő állapotáról gondoskodik, de a bőrre is kedvező hatást fejthet ki: a kalcium segíti a bőr megújulását, erősíti a bőr felszínét, ezáltal lassítja az öregedést, a magnézium pedig hozzájárul a bőr egészséges anyagcseréjéhez, feszességéhez.

A gyógyvíz ’esszenciáját’ tartalmazó kozmetikumcsalád 8 tagból áll: nappali és éjszakai arckrém, testápoló, kézkrém, női és férfi tusfürdő, valamint testpakolás és masszázskrém érhető el. Ez utóbbit, a masszázskrémet egyébként aktívan alkalmazzák a fürdőkomplexum exkluzív Szaunavilágában a Bükfürdő Special szaunafelöntéseken, illetve a Medical Wellness részlegen.

Igazán nagyszerű, és ami szintén fontos, hasznos és értékes karácsonyi ajándékok ezek az eredeti bükfürdői gyógyvízzel készült kozmetikumok, hiszen testünk, bőrünk ápolása ebben a téli időszakban különösen fontos. Ezt az ünnepi meglepetést szeretteink számára még fokozni is tudjuk egy sokoldalúan felhasználható Bükfürdő Thermal & Spa ajándékkártyával – hiszen így még egy ÉLMÉNYT is ajándékozhatunk!

A Bükfürdő Kozmetikumok kizárólag a fürdő webshopjából szerezhetőek be a https://www.bukfurdo.hu/ oldalon keresztül, illetve a Bükfürdő Thermal & Spa®-ban található kozmetikum shopban érhetőek el, ahol lehetőség van a termékek kipróbálására is.

Különleges karácsonyi kozmetikumcsomagokat ITT találunk – ha időben rendelünk, még a karácsonyfa alá kerülhet ez a különleges meglepetés!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában