hirdetés

2020.12.12. 09:39

Támogassa Ön is a Vas megyei mentők áldozatos munkáját, most akár nyerhet is vele!

Minden karácsonyfadísz 300 forintot jelent a Vas Megyei Mentésügyi Alapítványnak a Family Center Szombathely bevásárlóközpont karácsonyfáján

Forrás: vaol.hu

Fotó: Horváth Balázs

A nagyon sok dísztől már roskadoznak annak az ötméteres karácsonyfának az ágai, amely egy jótékonysági adománygyűjtés keretében szolgál nemes célokat a Family Centerben. A bevásárlóközpont jótékonysági adománygyűjtést tart november 29. óta, amely keretében a Vas Megyei Mentésügyi Alapítványnak gyűjt és nyújt pénzügyi támogatást vásárlóinak bevonásával. A közös gyűjtésben a fontos szerep a vásárlóké, hisz a Family Center Szombathely pénzügyi támogatása annál nagyobb lesz, minél többen díszítik a bevásárlóközpont folyosóján felállított karácsonyfát. A center minden egyes vásárló által, december 21-ig felakasztott dísz után 300 forinttal támogatja a vasi mentőket. Díszt bárki elhelyezhet nyitvatartási időben az ötméteres fenyőn, de ha valaki pénzügyi adományt is szán a dísz mellé, azt bedobhatja a karácsonyfa mellett elhelyezett gyűjtőládába. A bevásárlóközpont nyereményjátékkal inspirálja a vásárlóit a jótékonysági akcióban való részvételre, így aki díszít, lefotózza a díszítés pillanatát, akár hetente, 30 000 Ft ajándékutalványt is nyerhet, amelyeket a Family Center üzleteiben vásárolhat le. (A játék részletei a Family Center weboldalán olvashatók)

December 22-én az összegyűlt pénzt és a feldíszített karácsonyfát a Family Centerben átadják a Vas megyei mentőknek.

A mentők feltétel nélküli, segítő munkája mindenki számára jól ismert, ők azok, akik mindig ott vannak, ha baj van, segítenek, a nap 24 órájába készenlétben várják a segélykérő hívásokat és ha kell azonnal indulnak. A mentők megérdemlik a törődést és a támogatást.

A Family Center Szombathely minden évben bebizonyítja, hogy a színes üzletekkel teli épület karácsony előtt nemcsak az ajándékok beszerzésének legkedveltebb helye, hanem felelős, közösségi szereplő is egyben. A korábbi években a legszentebb ünnep időszakában támogatott már állami gondozott, beteg gyerekeket és immár második alkalommal segíti adománygyűjtéseivel a mentőket.

Vigyen egy díszt Ön is, és támogassa a Vas Megyei Mentésügyi alapítványt!

Family Center Szombathely, 9700 Szombathely, Varasd u.1.

Kiemelt képünkön: Szabó Tibor a Weöres Sándor Színház igazgatója is fontosnak tartotta a kampány támogatását

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában