szponzorált tartalom

2021.03.08. 06:00

Nyári gumiabroncs választó a Baltyre Hungary Kft-vel

Egy friss felmérés szerint a nők és a férfiak más-más szempontok alapján választanak gépjárműveikre nyári gumiabroncsot.

Míg a férfiak már előre eldöntik milyen méretű és mintájú gumiabroncsot vásárolnak, addig a hölgyek a szakemberek segítségét és elfogadják. Ők választáskor leginkább az ár-érték arány szerint döntenek.

Mintázatuk alapján 3 nagy csoportra oszthatjuk a nyári gumiabroncsokat: szimmetrikus, aszimmetrikus és egyéb.

A szimmetrikus abroncs belső és külső része megegyező mintaelemeket használ.

Az aszimmetrikus abroncsok belső és külső minta elemei különböznek, és a nevükből adódóan kötött szerelési oldalfallal rendelkezik, melyet a gyártók “inside” és “outside” felirattal jelölnek. Egyéb kategóriába lehet sorolni a forgásirányos “V” mintázatú gumiabroncsokat, melyek, ha nyári mintáról beszélünk, akkor a sportos vezetést hivatottak támogatni és az abroncs gyártók “rotation” jelöléssel segítik a szerelést.

A személy gumiabroncs piaci túltelítettsége miatt már minden szegmensben találhatunk kedvező ár-érték arányú abroncsokat.

A Baltyre Hungary Kft. Magyarországon 2016 óta foglalkozik gumiabroncs kis-és nagykereskedelemmel.

Termékkínálatukban mindenki talál számára megfelelő gumiabroncsot, ha kerti kisgépre, illetve, ha a legnagyobb mezőgazdasági gépre keresi is azt.

Magánszemélyeket és kereskedőket is kiszolgálnak mezőgazdasági, ipari, teher, kisteher, személy, offroad, quad, motor gumiabroncs kategóriákban.

A cég megalakulása óta törekszenek arra, hogy minden vásárló elégedetten távozzon tőlük, jó minőségű gumiabronccsal.

Ennek eléréséhez a gumiabroncsok beszerzésére és tárolására is nagy hangsúlyt fektetnek.

Gumiabroncsaikat 2700 m2 fedett, zárt raktárban tárolják, amiket aztán saját gépjárműveikkel szállítják az egész ország területére.

A rendeléseket értékesítő szakembereik telefonon fogadják, illetve mindenkit arra buzdítanak, hogy regisztráljanak a webshopba a www.baltyre.hu-n, hogy még kedvezőbb áron tudjanak vásárolni.

Ízelítő a nyári gumiabroncs választékból:

A Cordiant gumiabroncsokat Oroszországban gyártják szigorú előírások alapján. Egész évben tesztelik a gumiabroncsokat a legjobb tesztelési helyszíneken, mint például az IDIADA (Spanyolország), a Test World (Finnország), Arctic Falls (Svédország), a DECRA (Németország). A minőség folyamatos fenntartása érdekében modelljeiket nemzetközi gumiabroncs-szakértők vizsgálják.

Sport széria

A SPEED-COR sporttervezésnek és az új SPORTMIX gumi keveréknek köszönhetően a Cordiant Sport gumik kiváló stabilitást és nagy sebességű irányíthatóságot mutatnak, még a legbonyolultabb vezetési körülmények között is.

A továbbfejlesztett WET-COR rendszer magas biztonsági szintet biztosít sokkal szélesebb sebességtartományban, mind nedves, mind száraz utakon.

A DRY-COR technológia megakadályozza a gumiabroncsok csúszását, fenntartja a gumiabroncsok stabilitását.

Az egyik leghíresebb kínai gumiabroncsgyártó a Comforser. Modern, Európa országaiból és az Egyesült Államokból importálja a gumiabroncsok gyártásához szükséges alapanyagokat.

Minden szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, a legfejlettebb technológiákat használják. A Comforser gyár különösen ügyel a környezetvédelemre.

CF széria (600,700)

A CF személygépkocsi gumiabroncs a tökéletes univerzális ingázó abroncs, amelynek futófelület-kialakítása az üzemanyag fogyasztás csökkentésére összpontosít, miközben kényelmes és csendes utazást biztosít. A gumiabroncs futófelülete nagy százalékban szilícium-dioxid-keverékből készül, amely növeli a tapadást, és három széles hosszanti horony miatt az abroncs nedves és sima útviszonyon is tökéletesen viselkedik.

Kína egyik legjobb teher és személy gumiabroncs gyártója az Aplus. A világ 5 legfontosabb kínai gumigyártója közé sorolják. Alapanyagaikat Németországból és japánból szerzik be. A gumiabroncsok készítését a fejlett gyártásmenedzsment és a szigorú minőség-ellenőrzés jellemzik.

A607

A gumiabroncs vállon lévő folytonos blokkminták növelik az utazási stabilitást.

A külső futófelület-blokkok kiváló teljesítményt és pontos irányítást tesznek lehetővé nagy sebességű kanyarodáskor is. A speciális bordaszegmens kialakítás pontos irányítást biztosít. A fogazott barázdafalak elnyelik a zajt, így a gumiabroncs sokkal csendesebb.

A továbbfejlesztett futófelület-keverék kiváló tapadást biztosít mind a száraz, mind a nedves úton, és csökkenti a gördülési ellenállást az olajmegtakarítás és a környezet védelme érdekében.

Amennyiben gumiabroncs választás előtt állnak, szakembereik segítenek a minta

és méretválasztásban is az alábbi elérhetőségeken:

Tel: +36703956362

Web: www.baltyre.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában