jó, ha tudod

2021.05.28. 12:59

Hol tudhatjuk meg az Hatoslottó nyerőszámokat?

A Hatoslottó nyerőszámait minden héten sorsolják, és több millió embert érdekel ez az információ, hiszen ez áll vagy bukik, hogy nyertek-e. A Hatoslottót már 1988. óta játsszák, és bár közel sem számíthatunk akkora nyereményre, mint az ötös lottó esetében, itt is rekord magas, akár több milliárdos nyeremény is ütheti a markunkat.

vaol.hu

Fotó: Pixabay

A játék lényege, hogy 6 számot kell kiválasztanunk egy 45 számból álló játékmezőből, és ha a mi számainkat húzzák mi, akkor nyerünk. A nyereményünk sok tényezőtől függ.

Az egyik legfontosabb, hogy a nyerőszámok közül hányat találtunk el. Már három találat esetén is nyerünk, ám ebbe az esetben egy kisebb nyereménnyel kell számolnunk. A négy, illetve öt szám eltalálása esetén már egy kicsit nagyobb nyereményre számíthatunk, de igazán akkor vagyunk szerencsések, ha mind a hat számot eltaláljuk, és adott héten ez csak nekünk sikerült. Akik rendszeresen játszanak, azok minden bizonnyal hetente ellenőrzik a szelvényüket, illetve az adott heti nyerőszámokat.

Élő számhúzástól a lottózóig

A hatos lottó nyerőszámaink a sorsolását élőben közvetíti a tévé, mégpedig a Duna TV csatorna, minden vasárnap 16:00-tól. Tehát, ha a Hatoslottó nyerőszámaira vagyunk kíváncsiak, akkor élőben is követhetjük, és tövig rághatjuk a körmüket, hogy a mi számaink lesznek-e az adott hét nyerőszámai. Persze akkor sem kell kétségbe esnünk, ha a sorsolást nem tudjuk, vagy nem akarjuk élőben követni, hiszen számos mód van arra, hogy a nyerőszámokról értesüljünk, illetve arról, hogy nyertünk-e, és ha igen akkor mennyit.

Egyrészt bemehetünk a legközelebbi lottózóba, ahol ellenőriztetni tudjuk a szelvényünket. Ebben az esetben, ha nyertünk, akkor kisebb nyeremények esetén még ki is fizetnek minket. Amennyiben telitalálatosunk volt, akkor a milliós, milliárdos nyeremények nem a lottózóban kerülnek kifizetésre. Ilyenkor értesíteni kell a Szerencsejáték Zrt-t, amit egyébként a lottózóban az ottani munkatársak is segítenek megtenni, és majd a Szerencsejáték Zrt. egyik, nagy összegű nyereményekkel foglalkozó munkatársa fogja velünk felvenni a kapcsolatot. A kifizetés csak a szelvény hitelességének ellenőrzése után fog megtörténni.

Online is megtalálhatjuk a Hatoslottó nyerőszámait

Persze a mai világban már ki sem kell lépnünk a lakásunkból ahhoz, hogy ellenőrizzük a Hatoslottó nyerőszámait. A számok ugyanis számos online felületen megtalálhatóak. Egyrészt a Szerencsejáték Zrt. honlapjára is azonnal felkerülnek a heti nyerőszámok, közvetlenül a sorsolás után. Itt arról is kapunk információt, hogy a nyereményosztályokban hány találat született, és hogy az egyes nyerőosztályok mennyit fizetnek a nyerteseknek. Emellett a következő heti nyeremény is feltűntetésre kerül.

Ezen túl azonban több weboldalon is megtaláljuk a nyerőszámokat, például a Pénzkalauz oldalon is, ahol szintén kapunk arról is információkat, hogy volt-e telitalálatos szelvény. A Hatoslottó nyerőszámai minden játékost érdekelnek, és manapság már számos lehetőségünk van arra, hogy a sorsolást, és persze a heti nyerőszámokat nyomon követhessük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában